Slappt


image

Sitter och väntar på att få träna.  Vart en riktigt knäpp morgon idag! Sov till kl 10, de hade kommit in i rummet tidigare för blodprov och medicin, men jag somnar ju om hur lätt som helst så de va bara till att sova vidare!
Sen kom kuratorn så jag pratade lite med henne också. Får se om de blir nåt bra av det! E nog bra att bara prata om de och rensa huvudet lite. Försökte att berätta om de knäppa mardrömmarna psom jag hade på thiva, men det är svårare än man tror att förklara det. Men jag tror att vi har kommit en bit på vägen!

Kunde inte somna igår kväll så somnade inte förrens vid 2-tiden. Så de va ganska segt. Som tur var hade jag en kompis att prata med, Johanna heter hon, helt underbar. Väldigt skönt att bara prata av sig lite!
Tankarna om hela denna skeva resan kryper sig på om kvällarna… Så jag försöker att distrahera mig själv så gott det går för annars kan jag få väldigt knepiga mardrömmar. Det är väldigt jobbigt.. Skulle va skönt att bli av med mardrömmarna…
Tove, tjejen som har samma hjärtpump som jag har, hon kom förbi en snabbis också! 🙂
Tappar jättemycket hår just nu, känns jättejobbigt… Håret är ju ganska viktigt när man är tjej som jag… Bara jag tar i det så följer det med en hårtuss. Så jag har bestämt mig för att så fort jag kommer härifrån ska jag klippa det kortare. Hade egentligen tänkt spara till långt hår, men eftersom att håret bara går av så får jag helt enkelt börja om på nytt med håret…Såhär tänkte jag mig:
image

Tycker den frisyren är jättesöt! Så de blir nog toppen 🙂 Tror att håret inte ser lika tunt ut om man klipper det kortare. Känns jobbigt men det kommer komma tillbaka ju bättre jag mår!
Snart kommer min lillebror Jakob hit. Jag bad honom smuggla med sig mat, för lunchen va inte alls go… Gillar verkligen inte maten här, guu va jag har tröttnat på den. Ska bli skönt med sällskap!
Träffade en till läkare som var här och hälsa på idag. Jättekul att ses! Frågade hur det kom sig att han blev läkare. Fick ett bra svar! ^^ Sen e de dags för lite promenader, foten e ond men försöker att skita i smärtan.


6 svar till “Slappt”

  1. Klipp dig kort! En jättefin frisyr du har hittat som jag tror du kommer att passa så bra i. När din kropp är mindre stressad och du inte behöver ta så mycket mediciner kommer håret säkert att bli starkare och växa till sig igen. Det sägs ju att håret direkt visar om det är någon felbalans i kroppen. Jag har just klippt av 15 cm efter en så enkel sak som lågt blodvärde. Kram.

  2. Be att få taktilbehandling, det är underbart om än jag hade svårt att slappna av så fungerade det både på tankar, oro, smärta och tarmproblem. Katarina som surrar mest (fanns tre katarinor när jag vat där) håller på med sådant, kort permanentat hår.
    Ha det gott

  3. Har missat några dagar av dina fantastiska framgång, har aldrig träffat dej men du känns så nära. Tycker du skriver så fint och håller det så intressant, men så är det ju en fantastik resa du gör (kan jag ju säja 16 månader efter min transplantation). Och det kommer du också att göra. Har du tänkt på att skriva en bok om din resa?
    Önskar dej allt gott….Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *