Kväll/natt igen…


image

Så här ligger jag och kan inte sova. Varför envisas min kropp me att bli superpigg efter 10 på kvällen? Wäh. Men ja virkar ju som vanligt när ja inte kan somna. De ja har på fingertoppen e ett litet ben till en gubbe ^^ får visa när den e klar!

image

Denna lilla flodhäst gjorde jag häromdan. Synd bara att jag inte hade grått garn. Men bra övning och den blev ju söt! ^^

Hoppas ja somnar snaart! Tror att ja e lite för exalterad. Fick en 0:a idag på biopsin. Innebär att jag får ååkaaa heeeeem 😀

Börjar nästan gråta av lycka. Få go mat!!! Kunna mysa hemma med familjen. Va hemma. Inte va på sjukan. Denna gången är jag friare än nånsin!!! De e bara jag som ska hem, ingen pump. Jag kommer kunna röra mig helt fritt i huset och kunna gå vart jag vill. Wiiiie! Sova hur jag vill i en vaaanlig säng! Lycka!!!!!
Men jag vågar inte hoppas på att det blir imorgon för det finns lite saker vi ska hinna med!
En röntgen av lungorna och kolla upp om jag har vätska i lungorna och om/eller blodet vid lungan är kvar eller om kroppen tagit hand om blödningen själv. Sen ska pacemaker elekroderna som sitter i hjärtat tas ur. Ganska nervös inför det… Men de går nog bra får man hoppas!
Sen ska jag få tag i alla mediciner o skit. Så jag hoppas att de blir senast onsdag helt enkelt!
Har träffat två goa tjejer här. Idag fick en av dem åka hem men en är kvar i alla fall. Mysigt att kunna tjöta lite :). Kul att träffa unga människor!
Så ikväll gjorde vi lite armband och använde hennes pärlor. Jag som gillar att pyssla! Perfekt för mig ju!!

Jupp, hoppas på sömn nudå. Ligger och lyssnar på Veronica Maggios nya skiva. Riktigt goa låtar! Blir peppad av dom!! Fräckt att man får energi av musik. 🙂

Godnatt!


7 svar till “Kväll/natt igen…”

 1. Usch kan tänka mig en sömnlös natt hemma är jobbigt och att inte kunna sova på sjukhus måste vara tusen gånger värre. 🙁
  Känns så häftigt att du ska hem nu! Bästaste poffen <3 pussar och kramar

 2. Hej Sofia!
  Bara en snabb kommentar, jag ska på sjukhuset och stå och informera om organdonation….För syns vi inte så finns vi inte…..
  DET GÖR INTE ONT att ta bort elektroderna, det var några som föll på att skrämma mej när jag skulle ta bort mina. Det bara killade lite på ena sidan, med allt det du gått igenom så är detta inget. Jag tog ett djupt andetag och blåste ut när läkaren drog ut tråden.
  He de gott/Kram Lisa

 3. Hej Sofia!
  Hade lite bråttom i morse, var bara nyfiken hur det var med dej. Det var därför jag tittade in som hastigast…. Idag har jag hjälpt till på sjukhuset (mitt hemsjukhus). du kan läsa ner på Vikinggruppen….Har sladdarna åkt ut, isåfall är du en ”FRIIIII” människa nu..Helt självgående, visst är det fantastiskt……Vi här nere i skåne skall ha soligt väder veckan ut, hoppas du får lika fint..Har du fått plats på sjukgymnastik??? Jag väntade 1 vecka innan jag började, det var så mycket innan man kom till ro hemma. Man slappnade av lite och kom i balans, och fattas att nu är jag hemma för gott. Bara lite biopsier (som du inte gillar) men det blir glesare. Och efter årskontrollen bara 1 gång per år. Jag älskar inte det iheller (Gjorde min årskontroll i maj) men tycker det är skönt efteråt att veta att hjärtat mår bra…
  Ha de gott/Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.