Shoppingdag!


wpid-IMG_126975452038860.jpeg

Tjeeina!

Dagen började med att ta blodprover på Sahlgrenska kl 8.30.. Det gick bra för jag hade emlat innan, dvs satt på plåster som bedövar området som skall stickas. Så hon hitta inte rätt direkt men de löste sig! Så det var inte så smärtsamt! Kände att jag fick en obehagskänsla när jag var tillbaka på sjukhuset igen på mottagningen.. Antar att det kommer sitta kvar ett tag. Knepigt när kroppen reagerar, lite svårt att förstå varför känslan kommer när man får den. Men det är ganska logiskt egentligen..
Sen gick vi vidare till cafeet Le pain francais och åt frukost ihop jag och mamma! Mysigt var det. Frukosten var inte den bästa men de funkade. Jag åt mina piller till frukosten.. Usch hoppas de tar bort några piller snart… Alldeles för många! Tur för mig att jag inte har så svårt för att svälja piller!

wpid-IMG_20131015_092832.jpgwpid-IMG_20131015_121801.jpg
Sen va de dags för shooopping! Wooopah! Vi parkerade mitt i smeten, har aldrig sett de handikapparkeringarna innan vi fick tillståndet. Men det känns jättebra att kunna stå där. Speciellt när min fot inte funkar som den ska och skenan skaver efter att man har gått ett tag. Sjukt bra parkering!!
Jag fick för mig att ja skulle börja handla på NK nu när jag har sparat massa pengar… Men jag hittade ingenting… Sen blir jag anti när en topp kostar 1000 kr… Så vi gick vidare!
Hittade en jättesnygg klocka som jag har letat efter! Den köpte jag utan att tveka, så himla fin e den! Fick en riktigt söt burk till klockan me… Haha..Märket heter Fossil. Aldrig hört det innan, men en kompis hade en liknande klocka som var så himla fin! Så hittade jag denna.
Tycker att jag är värd den fina klockan nu efter allt jävla slit!
wpid-collage_33.png
Sen drog vi från stan till Allum! Där ligger mina favorit affärer Vero moda och Vila på samma ände av Allum så jag slipper gå så långt. Hittade en del kläder vilket var riktigt härligt. Jag hittade bra grejer också! Skönt att slippa bry sig om kläder som ska täcka klockorna eller som inte får sitta för tajt mm.. Som jag skrivit innan, de e endast jag som ska få plats i kläderna! Såå skönt, helt sinnes vad man uppskattar det nuförtiden!
Hittade ett par vinterskor som passade skitbra! Hoppas jag i alla fall! Eftersom att jag inte har någon känsel i höger fot så kan jag inte känna om den sitter bra, kan inte heller känna vart tån är i skon. Det ska även få plats en skena i skon eftersom att foten inte heller fungerar.. Så det är väldigt meckigt. Då får jag köpa alldeles för stora skor, så vänsterfotens sko blir alldeles för stor. Kaos…
Så vi fick helt enkelt mäta skon och foten, så som man gör på små barn när man köper skor. Då mätte vi upp att jag hade plats för foten. Skönt att veta. Tänk om man skulle ta av sig skon så e hela foten blå, hah.. usch.. Eftersom att jag har konstant smärta i foten så hade jag ju inte märkt av ytterligare smärta.. Så krångligt meen jag lyckades hitta skor som funkar! Känns skitbra, då har jag ju snygga skor att ha på vintern!! Wiii! Hittade ett skärp också! Gick loss totalt ^^. Synd bara att det tar så lång tid att få ihop pengarna när man bränner dem så fort! Men de har varit en superbra dag! Fått go träning av att gå runt så mycket som jag gjort idag, två flugor i en smäll helt enkelt!
wpid-collage_34.pngTyckte påsen hade en skön text, confidence is not for sale. Kände att i mitt fall behöver självförtroendet inte köpas. Att ha kämpat så mycket som jag gjort och varit runt på stan med pumpen gör att man får perspektiv på saker och ting. Det man fick göra när alla glodde var att sträcka på sig och skita i alla blickar. För de som glodde skulle ju inte sluta med det, de är ju antagligen bara nyfikna.. Det var jag som fick kämpa med det istället. Jag visste att skulle jag inte rört mig på stan eller bland folk skulle jag blivit galen tillslut.

Så kan man ha självförtroende med en hjärtpump så är det ingen match att ha det utan hjärtpump! Så en go dag idag också, pengar kan allt köpa lite lycka ^^ 


6 svar till “Shoppingdag!”

 1. Hej du, verkar som du haft en härlig dag på stan med mamma och shoppat som vilken ung tjej som helst. Min Sofia är också shoppingtokig:) Helt otroligt att du för mindre än en månad sedan var jättesjuk och hade din ”maskin” som garant för livet. Du ska se att foten rättar till sig inom tid och det är en fröjd att följa dig. Hade man inte vetat vad du gått igenom hade man aldrig kunnat gissa, du ser så fräsch ut. Allt gott! //Ulrika

  • Hej Ulrika! Jag är helt shoppinggalen. När jag väl sätter igång så finns det inget stopp ^^ Jag tror också att de kommer med tiden. Just nu är man ju upptagen med att bearbeta allt… Det har ju gått så fort fast ändå inte… Tack, jag känner mig ganska pigg 🙂 kram

 2. Så himlans härligt! Ja du är allt värd det du vill ha och jag är så glad att du unnar dig det! Hahaha sjukt komiskt att du inte hittade något när du väl hade bestämt dig för NK men vad ska man göra? Lika bra att köpa sånt man gillar ju ( från typ vila! ) 😀
  Saknar dig! Sjukt snygga kläder och FET påse!!!!! KRAMAR <3

  • Jaa linnea, heelt underbart!! Så fina grejjer också är nöjd med allt! Speciellt skorna 😀 ♥ hah jaa så himla typiskt att ja inte hittade nåt på nk, men fick ju mkt mer för pengarna när ja shoppade på vila istället 🙂 å kassen e ju klockren 🙂 kraam!

 3. Sofia, vilka fina kläder du fick ihop. Härliga färger allt går ihop. I lördag shoppade lite kläder bland annat ett par svarta nya jeans. Och itisdags skulle jag till ögonkliniken, klar man ska ha nya kläder då. Jag brukar alltid gå dit eftersom jag får droppar i ögonen, då ser man disigt. Men jag tog cykeln och när jag skull hem och skulle hoppa på cykeln så missade jag totalt. Slog upp knäet byxorna fick ett stort hål OCH mina revben gör så jäkla ont. Man får väl skylla sej själv, jag ska till med hjärtläkare i morgon. Han kommer nog att skratta åt mej, han vet att jag är envis och ska göra allt själv. Och då blir det pannkaka ibland….Jag kommer att sakna gymmet nu på ett tag…..
  Vilken härlig kämpe du är, ibland går jag tillbaks lite i din berättelse. Och visst har det väl gått ganska fort den sista månaden även om det kan kännas drygt på sjukhuset….
  Ha en skön dag/Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *