Onsdag!


image

Idag va de dags att göra ett sista försök med en ny psykolog, 5:e gången gillt! Det känns riktigt bra med min nya psykolog. Tror hon passar mig så jag får ge det några gånger nu. Positivt överraskad, kanske på grund av att jag inte hade så höga förväntningar… 😉 I vilket fall som helst så börjar det bra!

Idag va det min bror som hjälpte till med körningen, så till lunch så satte vi oss på restaurangen Kalimera! Supergo mat men eftersom att vi hade så lite tid på oss så blev det väldigt stressigt!

Sen var det dags att träna! Gjorde ett konditionstest och fick göra vissa övningar jag inte kunde utföra med pumpen. Då var klockorna ivägen, så skönt att vara av med den. Är tacksam varje dag!
På sjukgymnastiken kände de knappt igen mig! Känns riktigt gött! Då är det definitivt skillnad. Inte bara jag som känner det i kroppen, det syns utanpå också!
Bilden nedanför är först i träningskläder sen vanliga kläder 🙂

image

Kom sen hem och drack lite te! Riktigt mysigt. Flera i min familj har blivit förkylda så för ikväll så sticker jag iväg. Svårt att ibte dra på sig en förkylning nu när det är förkylningstider… Men jag försöker hålla mig frisk!
Sen duschade jag och fräschade till mig. Ska nämligen hälsa på min kompis Matilda. Hon är nyinflyttad så det blir kul att se hur hon har det! Ska bli riktigt mysigt!!!
Missade att lägga upp en bild på ett till halsband jag har gjort! Riktigt nöjd, passar bra ihop med mina nya kläder! 🙂
image


6 svar till “Onsdag!”

  1. Hej Sofia!
    Jag tycker det går framåt med raketfart nu, har du satt skräck i alla på sjukhuset, haha…Tror du börjar bli riktigt frisk…Härligt om det funkar med psykologen, det är jätteviktigt. Jag hade ingen psykolog utan en kurator och hon är underbar… Jag bara mailar henne om jag oroas över nåt, hon svara mej alltid antingen ringer eller så mailar hon…Kommer ihåg när jag gjorde min årskontroll, jag hade väl byggt upp nåt om hur det skulle bli. Kärt återseende och få krama om alla, det blev inte så. Inget fel begicks ska jag säja… När jag kom in så fanns inte sängplats och mina sköterkor var på den andra avdelningen (det har byggts om))). Jag fick ligga på patienthotellet som i sej var jättefint och världens godaste mat, eget rum och gratis telefon… Jag fick gå upp på avdelningen och vara där på dan, men det var många olika undersökningar så man mest på språng. Jag träffade en men som gjorde 6års kollen och han låg på avdelning och då kände jag mej utan för. >Och ledsen kan man bli ännu…..
    När jag kom hem kunde jag inte släppa detta utan jag skrev till kuratorn att kände det orättvist att jag som gjorde min första kontroll inte fick plats, och lite till. Mitt mål till henne var att uppmärksamma 1:sta års kontrollerna för man är mycket känsligare än när man åkte in för nytt hjärta…Jag sa jag ligger gärna på hotellet men inte första gången, man behöver nån att prata med…..Kuratorn ringde mej och undrade om hon fick skriva ut kopior och lämna berörda parter när det var möte…Så klart….
    Så är det nåt du undrar över ring, man kan inte bli hjälpt om man inget säjer. Jag tror att du börjar få rätt mycket skinn på näsan, för du ser rätt tufft ut på bilder, ingen ledsen Sofia utan en rakryggad tufft tjej som ser stolt ut över sitt är…Kram Lisa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *