Torsdag


image

Tjo! Inatt sov jag över hos min bästa kompis Matilda. Vi hade de jättemysigt! Det var faktiskt en av de få gångerna som jag varit ensam sen allt detta kaoset började. Sen mars helt enkelt. Man vet aldrig vilken reaktion som kan komma fram. Men jag testade att vara själv med Matilda igår och de gick superbra! Att stå på egna ben igen, de e gött!

Hon bor superfint! Blir sugen på att flytta hemifrån igen och få inreda och ha det som man vill. Men ett steg i taget…. Det blev alldeles lagom att sova borta och prova att stå på egna ben igen, lite nervöst är det allt.
Låter nog lite larvigt kanske men det blir så. Är inte riktigt säker i mig själv just nu men det känns som att det kommer! Svårt att lita på att det är bra nu. I mars trodde jag att jag var frisk och helt plötsligt blev jag dödssjuk. Så skeevt.. :/

Sen har jag varit hemma och städat lite.
Gjorde iordning ett ljusfat med vatten i och flytande ljushållare. Ljushållarna hittade jag när jag städade, kul grej. Man ser på bilden här ovanför till höger. Blev nöjd! Mysigt me ljus.
Det lilla vita ljuset på bilden fick jag av min moster. Tydligen blir det massageolja när ljuset smälter. Fräckt, får väl prova någon gång!

image

Fick sen två brev! Jättemysigt med allt som trillar in i min brevlåda. Blir superglad! Så fint av er! Fick ett armband med en fyrklöver, klockrent ju! Jag har faktiskt haft tur i oturen. Så de ska jag ha på mig ofta.
Sen fick jag en liten tidning med pysseltips. Alltid kul att hitta något nytt att göra. Så tack ni underbara som skickar brev lite då och då. Blir så lycklig varje gång!

Ska försöka gå upp tidigare på dagarna nu och få tillbaka något som liknar en normal dygnsrytm. Kanske hinner med mer pyssel då. ^^  Får se om jag lyckas vända tillbaka på dygnet… 🙂


13 svar till “Torsdag”

  1. Skönt att det gick bra att sova borta. Tänk att du redan börjar gå små steg framåt. Superbra! Det är så härligt att läsa. Sköt om dig och hälsa Lotta & Janne. Kramar.

    • Hej Eva-Lena, de hälsar tillbaka 🙂 ja skönt att det gick så bra att sova borta, man har ingen aning om hur det ska gå förrens man provat 🙂 kraam

    • Hej linnea! Taack 🙂 känns gött att jag börjar bli närmre riktiga jag 🙂 Bara smärtan i foten som e förjävlig. Men de löser sig nog! Kraam going 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.