Roadtrip


wpid-20131203_111801.jpg

wpid-20131203_112106.jpg

Igår var vi på en liten roadtrip till Borås. Mamma skulle göra något ärende så jag och min bror Jakob passade på att följa med i bilen och hälsa på mormor och morfar som bor där. Så vi hade det trevligt.

Fick god lunch hos mormor och morfar vilket behövdes, lite fika var det också! Somnade efter fikat eftersom att jag var helt slut. Ögonen bara stängde sig… Så jag gav upp kampen om att hålla mig vaken. Behövde nog den sömnen, skönt var det i alla fall. Sen har det inte hänt så mycket annat.
Idag ska jag iväg och träna, sen ska jag hem igen. Det är det enda inplanerade… Så det ska bli gött!


9 svar till “Roadtrip”

  1. Hoppas träningen gick bra idag! Hjärtefanten har flyttat in på jobbet , hon bor så fint på skrivbordet och följer gärna med på undervisningar. Jag blir glad bara jag ser henne.
    Kram
    Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.