Mhm…

image
Lilla Olivia!

Idag har vi besök av denna sötisen och hennes mamma! Helt underbar, så mysigt! Var ett tag sen vi träffade dem så var perfekt med ett besök idag! Kul att Emma ville komma förbi, det är jag glad för! Idag är det en ganska bra dag, slut efter gårdagen men annars är det bra. Har inte haft så ont idag heller vilket är väldigt skönt.
I söndags natt kunde jag inte alls sova. Det visade sig att jag hade fått en urinvägsinfektion. Så igår fick jag åka in till sjukhuset.


Mådde extremt dåligt. Hade glömt av hur sjuk man känner sig när man har en urinvägsinfektion. Hade ont både i magen och ryggen. Låg och grät på grund av att det gjorde så extremt ont. Usch, tyckte det kunde räcka med ont för min del. När jag väl blev av med den värsta smärtan på foten så kom ny smärta direkt. Så tråkigt…
Men när vi kom in till sjukhuset igår så fick jag fick penicillin och fick åka hem igen, så efter det började jag må mycket bättre. Kom in dit och fick hjälp direkt, så glad att de kan hjälpa mig så fort. Inte behöva vänta, det kändes lyxigt. Sen när jag kom hem så var det väldigt skönt att äntligen få sova en hel natt.
Men jag har inte hunnit göra så många måsten nu… Har inte köpt julklappar än och nu kom jag på att det bara är 7 dagar kvar tills julafton :O Men det löser sig! Tänk vad fort det går…

image

Fick detta söta paket i helgen. En liten ängel och ett halsband. Superfint! Tänkte tacka er här Pia och Patrik. Jättegulligt av er! En liten uppmuntringspresent. Den va mysig att få, blev jätteglad!

Är glad att jag inte har lika ont längre. Är inte lika slut idag vilket också känns gött. Ska fortsätta skriva på föredraget jag ska hålla i januari. Är väldigt jobbigt att skriva eftersom att det kommer upp så många minnen från tiden på intensiven… Men sakta men säkert så ska jag nog bli klar.
Imorgon är det dags för blodprov på sjukhuset sen får vi se vad jag ska göra… ^^

3 reaktioner på ”Mhm…

  1. Du kämpar och håller i med en otrolig energi. Har inte duvtedsn fixat julklapparna med allt ditt fina virkande och pyssel!

    Hoppas provtagningen går bra imorgon!
    Kram Kerstin

    1. Hejsan Kerstin, nä har inte varit så smart att jag tänkt på det. Dumt.. 😛 Ja, jag försöker ta vara på min energi när jag väl har den. Provtagningen gick helt okej 🙂 Kraam

  2. Pingback: lindamedic.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *