Ge upp

image

Inatt så somnade jag aldrig… Nu är kl 6:10 och jag vet inte vad jag ska göra.
Klockan 5 på natten/morgonen gick jag upp ur sängen istället för att fortsätta ligga kvar och fundera på allt och ingenting…  Smärtan vann inatt. Tog mig lite yoghurt med frysta bär och även lite honung till. Mums!
Förstår fortfarande inte varför foten+benet gör så ont.Hoppas på att kunna hitta anledningen till att smärtan stegrar vissa dagar genom att anteckna vid varje tillfälle då jag får såhär ont. De kommande nätterna kan inte se ut så som de gjort. Antingen stör mardrömmarna sömnen eller så är det den dumma foten…Hoppas dessa nätter slutar snart, blir så slut av dem 🙁 Det fungerar absolut inte att ha dessa nätter när jag ska komma igång igen med det vanliga vardagliga livet. Men som tur är så har min läkare bestämt sig för att skriva ut en ny medicin till mig som ska rå på mina smärtor. Hoppas jag får hjälp snart!!!

Det jobbiga är att jag är redan från början hur trött som helst, men min fot och mitt ben värker så brutalt mycket och gör att jag inte kan sova. Blir en ond cirkel…Väldans intensiv smärta inatt :/ Så tråkigt! Jag hade blivit bättre och bättre på att gå upp på mornarna och faktiskt må helt okej när jag vaknar… Att man inte känner av den värsta tröttheten längre. Då blev det inte så hemskt att gå upp ur sängen.
Men nu får jag se hur jag löser sömnbristen jag fått under natten nu. Tur att jag inte ska åka iväg någonstans imorgon, får försöka sova på dagen istället för nattetid. Så jobbigt att jag har såhär ont så ofta nuförtiden, skulle så gärna vilja ha smärtlindring. Något extra som jag får lov att ta ifall smärtan blir alldeles för hemsk.

Såå trött…. Ska ge sömnen en sista chans och hoppas att jag kan få vila lite åtminstone… <3

6 reaktioner på ”Ge upp

  1. Kära Sofia! Jag hoppas verkligen att du blir av med denna vidriga smärtan snart. Och att du har bra läkare som kan hitta alternativ till dig, som hjälper. Du är en riktig kämpe!! Jag beundrar din styrka. Massor av kramar ftån Johanna (ica)

  2. Som sagt…hade jag kunnat trolla med knäna Sofia, då hade jag varit glad nu. Å du ännu gladare förstås:-) Jag hoppas att det ska finnas nåt som åtminstone lindrar smärtan rejält. Vilket tålamod du har med det onda. Å jag förstår att du känner dig uppgiven ibland.:-(
    Kraam!

    1. Åh Petra, kan du inte lära dig det 😉 ? Ja, jag ska få en ny medicin som behöver lite tid för att justeras. Men med den så borde jag må bättre. Jag hoppas det 🙂 Så jag väntar och längtar! Tack! Det kanske inte är så konstigt att jag är uppgiven.. Kram till dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *