Lite bättre


image
Tjena!
Jag har tränat som vanligt denna veckan trots jobbiga dagar. Känner mig lite duktig 🙂 Igår när jag skulle till träningen som börjar 10.45 så tänkte jag heelt fel när jag beställde sjukresan dit. Jag åkte kl 9.10 så jag var framme 1 timme innan jag skulle börja träna men det tänkte inte jag på. Jag satte igång att träna som vanligt men började fundera på varför det inte var samma människor som det brukar vara på träningen. Då visade det sig att jag hade börjat träna med gruppen innan mig. Men det gick bra. Dock tyckte min vanliga träningsgrupp att jag var en svikare… Lite roligt var det allt. Jag var ganska trött imorse, brukar aldrig gå upp för tidigt…
I veckan så har jag använt ett presentkort jag hade på H&M. Hittade de två topparna ovan. Meeen jag såg att larmet fortfarande satt kvar på det vita plagget så jag antar att jag helt enkelt får åka tillbaka… :/ Känns lite segt, får väl ta tag i det idag… Tycker det var konstigt att det inte larmade när vi gick ut ur affären.. 

Jag är på lite bättre humör idag, känns skönt. Igår åkte jag med en väldigt rolig taxichaufför  och han var så himla härlig. Så kul att en dålig dag kan bli så mycket bättre av de intressanta människor man träffar. Kändes riktigt skönt!

Vill ni veta något roligt? phone
Häromdagen så tappade jag ner min telefon i toan. Toaletten var oanvänd vid tillfället vilket jag var tacksam för. Blev så chockad, hur lyckades jag med detta? Besvikelsen var stor eftersom det kändes så trist om den inte skulle fungera igen. Så stressad plockade jag upp min telefon så snabbt som möjligt.
Lite panik fick jag allt, har bilder på telefonen som jag inte gjort backup på så det kändes ganska jobbigt innan jag visste om jag skulle fått igång mobilen eller inte.
Men jag la min mobil i en påse med ris över natten för att få riset att suga upp allt vatten och sedan hoppades jag på det bästa. Dagen efter så använde jag hårtorken för att kunna vara säker på att jag gjort allt för att min mobil inte ska innehålla något vatten. Men riskornen fastnade ju lite här och där i telefonen så jag fick sitta och pilla ut de riskorn som hade fastnat i min mobil. Sen satte jag på min telefon och den fungerade! Sååå lycklig! Kändes mäktigt och det var en väldans lättnad att slippa försöka skaffa en ny mobil!

Så ja, idag är en bra dag! Om ni undrar hur det har gått med foten och den nya medicinen så har det gått bättre än vad jag förväntade mig. Mina förväntningar var ganska låga.. Jag har fortfarande ont i foten men smärtan är inte alls lika hemsk. Känns helt okej. Har lättare att somna nu men jag sover fortfarande inte bra men det har att göra med mina mardrömmar… Jag antar att det är så det ser ut för nu.. ^^

Hoppas ni har en bra helg nu! Det kommer jag ha 🙂


9 svar till “Lite bättre”

  1. Japp, nu var min helg gjord! Mobilen och toan….oslagbart:-D 😀
    Ja jag vet. Jag har sån kass humor:-\ 😀
    Men jag kunde ju se det framför mig juuuuu!!!
    Kraam:-)

    • Hah, jag tycker det är ganska kul när jag tänker tillbaka på det ^^ Tycker inte alls att du har kass humor! Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.