Hm

Hej!

De e ingen bra dag idag utan en ledsen dag, så de blir inte så mycket till bloggande. Men jag har mycket att berätta, det har jag..
Det får blir såhär ibland. Jag orkar inte alltid.. 🙁 Mycket som kmr ifatt en..E riktigt ledsen. Känner mig verkligen ledsen på djupet… Vet inte vad jag ska göra åt det..Idag undrar jag varför jag ens kämpar….

14 reaktioner på ”Hm

 1. Sofia har läst din blogg ett bra tag och beundrar dig så mycket. Har en son i samma ålder som du. Kämpa på och tillåt dig att ha sämre dagar
  Kramar

  1. Jaa så är det nog… Får väl försöka slappna av i det antar jag. Jag hoppas att de kämpiga dagarna kommer mer sällan så snart som möjligt…
   Kram till dig Ulrika!

 2. Heja dig Sofia!
  Sånna här dagar kommer att komma när verkligheten sköljer över en, men det är bara att låta den finnas för när det kommer en bättre dag så har du kommit ur det ännu starkare. Du är så sjukt stark med tanke på allt du har gått igenom, och det är inte konstigt om man blir knäckt då och då. Det blir bättre och jag tror på dig. Massa styrkekramar!!!

  1. Jaa, det är ju så det är.. Synd att det ska vara så kämpigt bara.. Tack! Det behövs styrkekramar ibland ^^ Kram tillbaka

 3. Är själv transplanterad (lungor 2010). Första året var mentalt mycket påfrestande. Mycket känslor o tankar. Det blir bättre och man börjar så småningom tänka mer framåt o lita på sig själv o sin kropp. Kämpa på Sofia

  1. Hejsan Christina, då har du också haft det väldigt kämpigt. Hoppas du mår bra nu! Jaa, det är alldeles för mycket känslor och tankar just nu men det kommer minska, det tror jag allt. Jaa, vad skönt att höra, då blir det förhoppningsvis lättare om ett tag. Tack och kram till dig!

 4. Älskade lilla gumman! Önskar sååå att jag var hos dig nu!!! Men du fixar detta, vännen! Du är så stark hela tiden, ibland måste man få vara ledsen och gråta också. Håll ut – det blir bättre!!! När jag kommer hem ska jag krama dig men tills dess skickar jag mängder av kramar och kärlek! ❤️❤️❤️

  1. Hejsan mamma, det löser sig alltid men det är kämpigt för stunden. Ja, de vet jag att du gör. Kram tillbaka till dig, älskar dig <3 <3

 5. Älskade vän!! Jag finns här även fast det är en bit emellan oss!! Men mina tankar går till dig nu hela tiden!! ❤️
  Du kommer att ta dig igenom detta med oss breved dig!! För tänk vad mycket vi har att se fram emot! Alla resor och skratt och mysiga fikor:)
  Du är bäst min finaste vän! Jag älskar dig!!❤️

 6. Hej Sofia!!
  Du är en fantastisk tjej, en riktig fajter! Det kommer att bli bättre och bra igen. Livet går upp och ner. Du finns i mina tankar!! Så många kramar!! Du är bäst!!!

  1. Å tack Annica. Ja upp och ner men väldigt mycket ner just nu… Får hoppas att det minskar snart! Tack, kramar till dig med. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *