Fullt upp…


image

Hej,
De e lite kaos i livet just nu men jag antar att det är bra me lite normalt kaos ibland? ^^
Jag försöker få livet att gå ihop, försöker sätta igång med det vanliga igen. Så vi får se hur det här går för det är ganska många människor att kontakta när man ska bli frisk… Berättar mer när jag får allt klart! 🙂

Hoppas så att jag klarar av att komma igång! Om inte så får jag antagligen vänta lite till…Det märker vi och det löser sig då! 😀

Annars så har jag det väldigt bra. Lite mardrömmar från intensiven e fortfarande kvar och så kommer det nog vara ett tag…
Är glad för två framsteg:
1. Jag har märkt att jag nu kan stödja mig på och använda mina armar mycket mer utan att få ont i bröstkorgen. Vågar inte göra armhävningar än men det kanske jag kan snart? Tänker inte utmana ödet.. 😉
2. Min fot har jag lyckats träna upp så att jag nu har mycket bättre rörelse i foten. Bara stortån som inte hänger me. Meeen de borde komma snart! 😉 Måste nog ha kvar skenan ganska länge men är glad att foten börjar komma igång. Har fortfarande ont (nervsmärtor) men de e bättre… Antagligen får vi öka dosen av smärtstillande (för foten) vid nästa läkarbesök.

Träffar mina vänner lite mer nu och orkar lite mer. Kanske är tack vare solen? Som i tisdags, då var det en go dag. Åt räkor med mina kompisar och hade det gött! Men samtidigt så blir jag helt slutkörd vissa dagar…

image


6 svar till “Fullt upp…”

  1. Vad skönt att höra att det blir bättre och att du orkar mer! Du är så himla cool! Puss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *