Sjukling


image

Hejsan,
Bilden ovan är ifrån igår. Fick feber så jag kunde inte göra så mycket annat än att vila. Igår skulle jag ha träffat en kompis men det fick jag skippa. Så tråkigt att jag dragit på mig en förkylning… :/ Fast samtidigt så känns det inte så konstigt med tanke på hur många förkylda människor jag träffar på i skolan.. Folk hostar överallt..

Försökte plugga även fast jag inte tycker det är det roligaste man kan göra på en söndag när man är sjuk. Skulle helst velat kolla på film hela dagen lång. Får hoppas att jag lärt mig något bra!
Känner mig riktigt risig idag. Ont i halsen har jag också… 🙁 E superförkyld. Hade väldigt svårt att somna igår.. Har sovit lite extra i helgen för att kurera men det hjälpte inte så mycket. Idag ska det tas blodprov och sen ska jag också kolla upp en sak. Har haft svårt att ta djupa andetag i ca två veckor nu. Känns som något hindrar mig, som om jag har ett band runt bröstkorgen som inte rubbas. Men jag tror inte det ska vara något allvarligt. Men jag får se vad de säger. Efteråt ska jag ta tag i lite pappersarbete. Jag har massa papper att skicka in angående min försäkring. Ibland tycker jag det är synd att man inte kan få en sekreterare när man blir sjuk. Är väldigt mycket att hålla reda på hela tiden. Massa papper hit och dit. Är verkligen inte van vid sånt här.. Men jag förstår att resurserna inte finns. Synd :/ Jag vet ju de som har det så mycket värre. Hur står de ut?
Här nedanför är en bild på mina mediciner. Morgon och kvällsdos. Så mycket mediciner är det inte längre, känns bra! 😀 Vet ni, rörligheten i min fot börjar bli bättre också. Känns underbart! Foten är nog allt påväg!? 😉 Hoppas! Allt blir så mycket lättare då. Just nu fungerar den inte som den ska så jag försöker hitta ett par vårskor som fungerar med skenan. Får se om jag hittar några!

Dagens insikt: Honungsvatten är underskattat! 😉

image


8 svar till “Sjukling”

 1. Tråkigt du är förkyld, men trevligt att se att ”pillergladgubben” har blivit mindre! Och att foten verkar bättre! Krya på dig, älskade barnbarn!

 2. Vad tråkigt att du dragit på dig en förkylning 🙁 Men det är jätte roligt att läsa att du har börjat plugga igen och att du börjar äntligen bli bättre i din fot…som du har kämpat med den och dina smärtor.
  Många kramar till dig och hela din familj

  • Hej Malin, jupp det känns riktigt segt.. Jaaa, det känns så skönt att få lite mer medvind i livet ^^ Skickar kramar tillbaka, hoppas din familj mår bra!

 3. Alltid jobbigt att vara sjuk men jag antar att det är relativt ofrånkomligt
  att du blir sjuk med ditt lite svagare immunförsvar men att den här
  influensan som du drabbats av nu kommer att stärka ditt immunförsvar i längden.

  Skönt också att foten börjar vakna till liv så här framåt vårkanten,
  samt att du kunnat minska ner på dina piller en del.

  Till sist det här med ämnena du studerar, jag har väldigt svårt att
  förstå de som frivilligt utsätter sig för avancerad matte och fysik. 😉

  • Hej Johan, jag vet faktiskt inte hur det funkar med immunförsvaret. Om det blir stärkt när jag går på de mediciner jag gör. Men man kan ju hoppas. Jaa, det är riktigt skönt. Hmm, jag har alltid tyckt om matten men fysiken har jag lite svårt för. Så jag prövar mig fram helt enkelt. Får se om jag klarar av det eller inte. Det märker vi. // Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *