Hej!


image

Idag har jag gjort min första fysiktenta. Har ingen aning om det gick bra eller inte. Får hoppas på ett g!
Tentan verkade inte så svår men jag har inte hunnit lära mig så mycket på denna korta tid. Har varit sjuk en del och varit vääldigt trött. Så detta blir verkligen spännande ^^ Hoppas att jag slipper göra om den!
Men om jag ska det så är min fusklapp klar i alla fall.. ↓

image


Här ser ni min fusklapp. Man fick ha med sig ett A4 med valfritt info. Fick med en del men hade ändå missat vissa relevanta saker. Meen sånt e livet 😉

Skönt att ha tentan gjord. Sjukt vad trött man kan bli av att studera. Antar att det till stor del har med medicinerna att göra…
Snart dags att börja lära mig matte igen. Men idag blir det lite ledigt.

Tog ett blodprov i veckan och alla värden såg jättebra ut. Så gött!! Var orolig över att jag varit förkyld så länge, nästan en månad nu… Men det ska inte vara någon fara. Ska tydligen gå över snart. Ska bli skönt att känna mig frisk igen 😀


4 svar till “Hej!”

  1. Hjälp vilka krumilurer – de ser värre ut än de jag håller på med 😉
    Hoppas att det gick bra.
    Kram Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *