En tromb


image

Hej,
Om ni undrar varför jag inte uppdaterat så var vi nämligen med om en tromb här hemma och internet slogs ut. Men nu har vi fixat det och jag är tillbaka. Det var väldigt skrämmande att det kan gå så fort när en tromb uppstår. Det började regna kraftigt och vi trodde att det bara var en skur som skulle gå över men där hade vi fel…

Det var jag, pappa, min bror Kalle, Kalles tjej Emma och lilla Olivia som var hemma. Pappa och Emma var utomhus då tromben slog till. Jag, Kalle och lilla Olivia satt i köket då det helt plötsligt blåste en ganska lång och kraftig gren förbi vårat fönster som stod vidöppet. Så det blev ganska kaosartat och jag var riktigt rädd, blev helt darrig då jag visste att min pappa och Emma var utomhus och var rädd att något hade hänt… Det blixtrade och åskade och man kunde höra att det var i närheten som blixten slog ner.. Jag har aldrig varit med om något liknande i naturväg. Vi höll på att få översvämning i källaren men pappa hann fixa det som tur var. Jag satt i vardagsrummet med lilla Olivia då de blixtrade till ganska rejält från ett eluttag snett framför oss.. Väldigt obehagligt och jag är glad att vi inte upplever sådana oväder så ofta här i Sverige. Väldans tur att vi bor i Sverige! 🙂

Nu hade jag tänkt uppdatera lite oftare så om ni vill hänga med i min vardag så kommer jag att försöka publicera ett inlägg varje dag, vi får se hur det ska gå! Jag börjar ikväll ^^


4 svar till “En tromb”

  1. Jävlar! Jag märkte inte av det så mycket. Vi var inne på ett museum med brorsan och hans barn när det hände i Sthlm. Läskigt alltså! Tur att ni alla är oskadda!

    • Ja Loj, helt sinnes men det verkar ha varit ganska lokalt ändå. Hoppas vi slipper uppleva mer stormar framöver… Mysigt med museum! Skönt att du slapp uppleva det, stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *