Vad händer nu?


image

Hejsan,

Idag tänkte jag berätta hur det gick med Chalmers och den sista tentan jag hade kvar. Jag klarade tyvärr inte Matte E tentan men jag var ganska förberedd på det. Mådde för dåligt för att orka plugga då men jag försökte. Då jag pluggade och gick på föreläsningar kände jag att min kropp inte riktigt orkade med. Blev sjuk så lätt och insåg att det inte skulle funka att börja plugga iår…

Därför har jag planerat att ägna ett halvår åt att må bättre och bli så frisk som jag bara kan och göra den sista tentan nästa termin. Hade tänkt ägna tiden åt mig själv helt enkelt och ge min kropp en chans att få återhämta sig efter allt som varit. Vill även bli starkare så träna ska jag göra så ofta som det bara går. Planen är också att jag ska börja föreläsa om allt som hänt men där är det en del planering kvar.
Har tackat ja till att medverka i tidningar nu och blivit intervjuad. Allt känns väldigt spännande och roligt!

Måste även ta hand om en del pappersarbete som jag inte orkat ta tag i tidigare. Tex fixa alla försäkringspapper och även skaffa en inkomst via arbetsförmedlingen. Ofta skulle jag vilja ha en sekreterare som tog hand om allt. Tycker alla sjuka borde få varsin sekreterare, det skulle vara väldigt skönt men jag inser såklart att det inte skulle fungera.. 😉 Dessutom anses jag la frisk nu så det skulle ändå inte bli någon sekreterare för min del… Men det är jag glad för, ju friskare desto bättre! 😀 Nu vet ni lite av vad som händer och är på gång i mitt liv. Känns så skönt nu när jag har bestämt vad jag ska göra framöver, har fortfarande ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor men det kommer nog… eller? ^^

Vill ännu en gång skriva att jag blir väldigt glad varje gång jag tittar in här och har fått kommentarer av er som läser. Så tack till er alla som engagerar er! Det blir så mycket lättare att fortsätta kämpa även om jag får mina små motgångar då och då.. Ni e grymma! ❤ 😀


12 svar till “Vad händer nu?”

 1. Hej!
  Det är kul att följa dig.Roligt att du mår bra och ska må ännu bättre.
  Har varit nere på 6 mån kontroll och
  allt var så bra det kunde fystesten var
  bra men nästa ska vara ännu bättre?
  Jag vet inte om du minns mej men vi möttes i hissen?
  Kram Ann-Louise

  • Jaa, hejsan Ann-Louise! Klart jag minns dig! Hur mår du nu? Känns det bättre med allt nu? Nu kommer du äntligen få lite mer tid mellan biopsierna och det är riktigt välbehövligt. Mitt första fystest var väl inte det bästa men man kan alltid göra bättre ifrån sig.. ^^ Klart det blir bättre! Kram tillbaka

 2. Men fialotta! Du kan ju inte mer än att försöka. Du kommer att klara allt du vill göra och åstakomma, men det kan ta lite tid. Ja, lite frustrerande kanske men så är det;-) Var sak har sin tid.
  Det ska bli kul att läsa om dig sen när du börjar husera runt i tidningarna:-)
  Nä Sofia. DU är grym!:-)
  Kraam till dig.

  • Hej Petra, jaa det får vi hoppas på! Får försöka lugna ner mig… 🙂 Ja, det blir spännande. Åh tack, du är alltid så himla go mot mig! Kram tillbaka

 3. Jag tycker att du gör alldeles rätt som lägger skolan på hyllan ett tag. Man ska inte ha för mycket måsten att oroa sig, utan var dig själv och njut av livet. Gör det du tycker är kul så kommer allt det andra efterhand, så är det för mig.
  Hoppas vi träffas vid nästa Viking årsmöte som är i Göteborg till våren.
  Kram Lisa

  • Hejsan Lisa, Ja jag blev så stressad direkt och då orkade inte kroppen alls på samma sätt. Jaa, det ska jag verkligen göra. Skönt att veta att jag är på rätt väg. Ja, det får jag ta en titt på nu när jag ändå bor i gbg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *