På jakt


image

Hej,
Idag är vi på jakt efter en medicin jag inte fick ut igår. Hade blivit ett missförstånd så jag fick ett recept på tacni 1 mg när det skulle vara på 0.5 mg. Så förhoppningsvis finns medicinen på Sahlgrenskas apotek. Då det är en dyr medicin är det inte många apotek som har den inne. Håller mina tummar!!

Var och gav blodprov igår och fick även träffa läkare. Allt såg bra ut! 🙂 Vi tog ett blodprov för cmv – viruset som inte är klart än men det känns inte som jag har det i kroppen.
Det jag blev orolig för var om det kanske var en avstötning (avstötning-> då kroppen stöter bort hjärtat). Då kan man tydligen bli väldigt matt och orkeslös. Men nu vet jag att det inte är så, så nu kan jag slappna av och bara fortsätta vara ”helt vanligt sjuk”. Glad att de är så goa på transplantationsmottagningen och alltid hjälper mig. 🙂

Så nu blir det helg! Hoppas att du som läser får en riktigt go helg! ❤


5 svar till “På jakt”

 1. Är så glad för din skull Sofia, nu kan du njuta av att bara vara lite förkyld…
  Kramis Lisa

  • Hejsan Lisa, åh tack! Det är jag med. Det börjar bli bättre nu. Är så lycklig att det inte var något värre. Kram tillbaka

 2. Vad skönt (om man nu kan säga så?) att det ”bara” var vanligt influensa.

  Gällande dans så har jag ett tips som du får ta och kolla upp.
  Climb dance heter det och jag har hört att att Ari Vatanen ska vara
  väldigt duktigt på just Climb dance. 😉

  • Japp, väldigt skönt Johan. Hah… Njaaeee, de e la inte riktigt sådan dans jag är intresserad av.. Men han var duktig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.