Helt enkelt fantastiskt


tillhör poffen.se
D
et är en stor dag för mig. Att jag har klarat ett helt år sen hjärttransplantationen. Att jag mår så bra idag. Att jag fungerar. Att jag lever!!!

Dagen firade jag med min familj. Vi åt trerätters hemma som jag och pappa lagade ihop. Det var så himla gott. Sen fick jag en present från min familj vilket jag inte alls förväntade mig. Det var hjärtat som ni ser på  bilden. Så himla fint! Jag njöt verkligen den dagen! Så fint att bara vara med familjen och fira med god mat och härlig stämning. Det är det enda som behövs. 🙂
Med hjärt-berlocken jag fick kan jag nu bygga på mitt  Pandora armband som jag haft ganska länge nu men nästan aldrig vågat använda. Jag har tänkt att det är för fint och för dyrt för att användas till vardags…  Men vet ni vad jag har insett nu? Det är ingen ide att tänka så! Man ska ha på sig det finaste man har till vardags för tänk om det där speciella tillfället då du har tänkt använda det inte infinner sig? Tänk om du aldrig hinner använda de finaste smyckena eller kläderna du har? Det är inte alltid värt att vänta. Nu använder jag mitt armband varje dag då jag tycker det är så himla fint. Speciellt de nya hjärtat som representerar så mycket. Det representerar min kamp! Väldans vad djupt det blev nu men så får det vara ibland. ^^

Ljuset ni ser på bilden är det jag tänder för min donator. Jag tänder det även för min donators nära och kära för att jag vet att det finns någon familj där ute som saknar någon. Jag vill visa min tacksamhet. Jag tänder ljuset för det fina som min donator gjorde för mig, min donator gav liv! Livet tillbaka till mig. Det är så ofantligt stort.När jag har det jobbigt då tänder jag gärna det ljuset, för det finns de som har det värre, mycket värre.

Tack till er alla som har hängt med under denna galna resa som har slutat lyckligt. Tack för allt stöd. Till er vill jag skriva lev livet nu! Ta hand om er. Njut medans ni kan, just nu! Livet är underbart!!

___________________________________________________________________________

Vill du ta ställning? 
Tryck här –>LÄNKTIPS<– så hittar du olika länkar med information om hur man tar ställning. Kolla även in på fliken –>APPTIPS<– och ladda ner ett donationskort till mobilen och dela med dina vänner.

Vill du rädda någons liv medans du är vid liv så kan du klicka in på www.tobiasregistret.se och där hittar du hur man registrerar sig och vad det innebär.


5 svar till “Helt enkelt fantastiskt”

 1. Visst är livet underbart Sofia, så det är bara att fånga dagen. Grattis på årsdagen, vilken resa du gjort. Är glad att jag följt dig och insett vilken kämpe du är. Du har inspirerat många att inte ge upp, utan tänka framåt hela tiden även i svåra stunder. Hoppas bara att det löser sig till det bästa med din fot, förstår att det kan vara besvärligt. Speciellt när du varit så rörlig innan, men det finns många andra saker du kan göra. Du har tid att tänka efter vad du vill. Själv är jag sjukpensionär, jag var 59 år när jag fick mitt hjärta och vem vill ha mig på arbetsmarknaden, efter 18 år hemma innan jag fick mitt nya hjärta. Eftersom jag inte jobbar så tar jag mig friheten och göra bara det jag tycker är kul. Tex, bort snart på Friskis och Svettis, haha… Nej, jag är där 3 ggr i veckan och jag ska stå där donationsveckan och informera och dela ut donationskort…När jag var 10 år blev jag befriad från jympan så jag har ju lite att ta igen….Ha de gott//Kramis

  • Ja, det är verkligen stort!! Åh va fint, tack! Ja det skulle vara så himla skönt att bli av med skenan och jag tror att jag ska lyckas ganska snart. Va bra Lisa, det är exakt så man ska leva. Njut du, du har kämpat tillräckligt. Ja, men det ska du nog lyckas ta igen. Så fint av dig att du engagerar dig så mycket.
   Ha de gott du med, kram tillbaka!

 2. Vad fint du skriver:-)
  Du har så rätt fialotta! Livet ÄR underbart:-)
  Å du om någon, kommer förmodligen att leva livet och njuta!
  Kraam till dig och din familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.