Ordning?


image

Hejsan,
Jag har orkat ta tag i alla mina papper nu. Jag är på gång att fixa allt. Spenderade gårdagen med att gå igenom 10 punkter jag behövde göra och har snart lyckats genomföra allt på listan. Känner mig så lättad att jag börjar komma igenom högen med papper.
Har nu börjat skapa ett cv och personligt brev för att kunna söka jobb så fort jag orkar. Jag måste erkänna att mitt personliga brev kommer bli väldigt intressant för min framtida arbetsgivare att läsa. Det är väldigt svårt att få ihop en text som är kort och inte alldeles för chockerande men på något sätt ska jag nog kunna fixa det snart.

Jag är så glad att jag kommit igång och verkligen tagit tag i allt. Innan sa hjärnan bara stopp och bokstäverna blandade ihop sig men nu orkar jag kan ta tag i allt. Känns så himla skönt! Nu kommer dock nya papper jag ska nämligen skicka in massor av information till mitt försäkringsbolag. Så nu ska jag fortsätta kämpa och hoppas på att det går lika bra. Ska bli skönt att få det gjort.


Ett svar till “Ordning?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *