SJ är kanske inte bästa valet….


image

Hejsan,
Idag är jag riktigt trött, vill ni veta varför? Direkttåget från Stockholm till Göteborg skulle vara framme kl: 20.35, vi var framme i Göteborg kl 00.40… Det blev en ganska lång tågresa på ca 7 timmar. Det är faktiskt längsta förseningen jag varit med om hittills när jag åkt med SJ. Blev ganska uttråkad efter ett tag på tåget och hann precis köpa två små chipspåsar i bistron innan de tog slut.. Woho!
Men idag är en ny dag och jag har det väldigt mysigt. Jag passar nämligen lilla Olivia. ♡ Är väldigt trött idag så de ska bli väldigt skönt att få komma hem och sova senare ikväll. ^^ Stackars Olivia har feber och har vilat hela dagen, hoppas hon blir bättre fort.

Tänkte berätta om min roliga helg i ett inlägg som antagligen kommer upp imorgon. Så nu vet ni! ^^


5 svar till “SJ är kanske inte bästa valet….”

  1. Hoppas du går en riktig god natts sömn.
    Mysig med små barn hoppas du är fösiktig, deras bakterier är lite aggressivare än vuxnas.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *