Nervös…


tillhör poffen.se
Tjena,
Idag har jag druckit egenpressad juice och det är ju så galet gott! Som sagt är jag lite krasslig och försöker få i mig så mycket vitaminer som möjligt. Vi har en juicemaskin som är väldigt effektiv. Har aldrig använt den innan men provade idag, mycket bättre än att göra det helt för hand. Sen tände jag en brasa som brinner helt galet mycket, blev nästan rädd.. Tur att jag inte är själv hemma.. Hehe.. men den är väldigt mysig att se på, lite rogivande…
Håller på att planera lite inför de föreläsningar jag ska göra för MOD i veckan. Imorgon är det 3 föreläsningar som står på schemat. Alltid lika nervöst innan jag är där…  Nervositeten brukar dock gå över när jag väl börjar prata och kommer in i det. Det är då det blir roligt, när man bara kan köra på och skapar möjligheter för diskussion. Det gillar jag! Då kan man leka lite mer med materialet….


4 svar till “Nervös…”

  1. Hej.Ska du ut och hålla låda för Mod denna vecka?
    Funderar allvarligt på anmäla mig till Mod’s kurs i sundsvall skulle vara kul att kunna ge/hjälpa till.Stort lycka till i veckan.Christer Andersson

    • Hejsan Christer, vad bra att du frågade det, hade inte fått med det i en av meningarna. Japp, det är vad jag ska göra! Anmäl dig! 🙂 Det är väldigt roligt att få komma ut och prata med elever och det ger väldigt mycket tillbaka. För mig blir det som att jag gör något positivt efter allt som hänt, att det blir något positivt av händelsen. Känns fint att man kan göra skillnad för de som fortfarande väntar… Rekommenderar det verkligen, prova! Tack så mycket! 🙂 Kram!

    • Åh va roligt, såg en bild på dig (tror jag?) på mods instagram och facebook, kändis nu? Hoppas allt känns bra för dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.