Inte motiverad…


image
Såhär känner jag mig idag..

Bleh… Jag har knappt någon energi alls idag. Har tagit hur lång tid som helst på mig att gå upp ur sängen. :/ Ibland är man inte motiverad att börja dagen..
På morgonen avbokade jag hela veckans träningspass då jag inte är frisk än. Tänkte att det nog är dags att kurera sig lite. Det får ta en vecka sen har jag bestämt att jag ska vara frisk igen.

Idag ska jag faktiskt göra något roligt och något jag aldrig gjort innan. Ska få en manikyr. ^^ Känns kul! Får visa resultatet sen!


3 svar till “Inte motiverad…”

 1. Hej Sofia

  Följer din sida och tycker att du gör det bra. Unna dig allt du kan =) ta vara på livet och lev det=)
  Donation ligger vår familj väldigt nära. Tycker därför att det är otroligt viktigt det arbete du/ni gör för att föra ut budskapet Undrar nu vad man kan få tag i tröjan som man sett på Mods facebook sida, den som Martha har? Att bära budskapet med sig =)

  Ha det så bra Sofia.

  • Hej Astri, tack! Ja man får se till att unna sig nu när jag äntligen mår bra igen. Åh, jag ska kolla med Martha om den går att få tag i. Tycker den var väldigt snygg också, samtidigt som man framför ett fint budskap.
   Ha det så bra du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *