Dagens jobbsökande…

image
Belönade mig själv med lite fika efter en tuff dag..

Tjo,
Idag har jag kunnat träna igen. Efter träningen åkte jag direkt till stan… Fast jag råkade ta fel buss…
Skulle ta bussen från Sahlgrenska till avenyn och chansade på en buss som kom direkt. Visar sig att den åker åt helt fel håll! Så jag hamnade ännu längre bort från avenyn. Men det vara bara till att vänta på spårvagnen tillbaka. Efter att ha kollat väldigt många gånger att spårvagnen verkligen gick dit jag skulle så kom jag fram till stan och kunde lämna ut mitt cv till flera olika butiker. Jag lämnade cv på Peak Performance, Boomerang, Nilson Shoes, Panduro och även Jedviks skobutik.
Gick tillbaka till 3 butiker som jag sökt jobb på tidigare för att visa framfötterna, hoppas verkligen jag får ett jobb snart! De butiker jag gått till är sådana som jag verkligen tycker skulle vara roligt att arbeta på. Hoppas jag får svar! Att få ett jobb som julklapp skulle inte vara helt fel… 😉

En reaktion på ”Dagens jobbsökande…

  1. Hej!
    Hoppas du snart får ett jobb du gillar, själv jobbade jag i affär innan jag fick sluta jobba helt. Saknar mina arbetskamrater och inte minst kunderna, jag har alltid gillat att träffa människor. Jag jobbade i guldsmedsaffär i över 20 år, spännande och intressant. Nej, jag använder inte mina guldsmycken mer. Kände att den tiden var över, nu är det mer modesmycken, lite roliga som passar till kläderna eller ett snyggt i silver.
    Man blir yrkesskadad när man jobbar i affär, säljer man skor så kollar man in folks skor och så vidare ( jobbade 1 år i skoaffär och kollar fortfarande vad folk har på fötterna, haha) osv.
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *