Vad hinner man på 24 h i Stockholm?


 

tillhör poffen.se
Äntligen återförenade igen <3

Vet ni vad jag gjorde i torsdags?
Jag åkte iväg till Stockholm en snabbis för att träffa en av mina bästa vänner. Det var ca 3 år sedan jag och Jessica sågs senast. Hon bor i England annars men nu var hon i Sverige och vi hann ses i ett dygn.
Det var det roligaste dygnet jag har haft på länge! Allt var som det alltid är när vi ses, förutom att vi hade hur mycket som helst att hinna prata om…  ^^
Har skrattat, dansat och verkligen varit lycklig på riktigt. Tänk att en festkväll kan ge så mycket 😉 Nämen vi har alltid så sjukt kul ihop och jag kände mig verkligen som mig själv igen. Bekymmerslösa jag som jag inte riktigt hittat tillbaka till sen jag blev sjuk. Så tack Jessica!! <3 Tack till alla som jag hann träffa under mitt galna dygn. Tack till Linnéa och Marko som lät oss sova över och komma indundrandes runt kl 4 på natten. Är så glad, hoppas jag lyckas hålla kvar i bekymmerslösa jag nu! Så jag kan få vara mig själv. ^^

Här kommer lite bilder från mitt dygn i Stockholm.

tillhör poffen.se
Vi hade det mysigt på stan ^^

tillhör poffen.se

tillhör poffen.se

Haft så himla kul! Kommer sakna dig ännu mer nu ju, men det var det värt ^^
Hoppas alla ni som läser också haft det roligt i helgen! Kram 🙂


12 svar till “Vad hinner man på 24 h i Stockholm?”

  • Ja vi måste ses! Får hoppas jag är frisk nästa gång jag är i stockholm så vi kan ses! <3 Du är en sjukt stor inspiration. Du e bara bäst helt enkelt <3 Kram till dig 🙂

 1. Jag är lika lycklig jag över att du hade det så bra – älskar att se dig så lycklig och busig, Soffi!!! KRAM <3

 2. Jag blir alldeles varm i hjärtat av det du skriver:-)
  Det är ju precis dit du ska, att få känna dig som DU.:-) Å vara ”där” där alla andra är i livet. Å dit är du på väg med stormsteg.
  Kul med en sådan klockren helg:-)
  Kraam

  • Du är för fin P! Ja det känns fantastiskt att börja känna att jag verkligen är påväg dit. Härligt att få känna sig som sig själv igen, trots alla ärr.. 😉 Ja, det var en riktigt go helg. Kram till dig med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.