Solen var framme…


image

Tjena,
Jag ville bara säga att solen var framme häromdan! Vi har verkligen inte varit bortskämda med solljus det senaste.. Tog en bild som minne, hah..
Hoppas på att det blir vår snart, skulle vara riktigt härligt. Jag blir lätt lite deppig nu när det är så mörkt. Så ljuset är välkommet nu!
Ännu en jobbvecka har passerat och det känns riktigt bra. Jag trivs! De e så fräckt att jag är normal igen. Med det menar jag att jag gör vanliga grejer som att jobba, åka kollektivt och träna. Jag lever, mår bra och njuter.
Hälsomässigt så har jag fortfarande smått ont i halsen men hoppas det går över snart så jag kan få träna.

På tal om träning så måste jag berätta om hur klantig jag var häromveckan. Bokade 2 tidiga morgonpass på nordic wellness en söndag. Men vad tror ni händer? Jo, jag försover mig… Bokar man inte av passet senast 2 timmar innan det börjar så blir man betalningsskyldig. Dock bara 40 kr per pass men det känns ändå surt… :/ Så nu måste jag betala ”böter ” innan jag kan boka pass igen. Men så går det när man är en morgontrött mupp. Från och med nu ska jag inte boka fler morgonpass…. Måste istället använda ett av alla grymma råd jag fick av er för ett tag sen och skaffa en bättre väckarklocka!
Helgen var go och jag fick tom dra ut på krogen och dansa i fredags. Vi hade skitkul och dansade mest fuldans. Helt klart bästa dansen! 😉 Det var min helg det, hoppas att ni har haft det bra!
image


3 svar till “Solen var framme…”

  1. Välkommen tillbaka till den vanliga vardagen, och dom roliga helgerna. Nu är du precis lika ”vanlig” som oss andra:-D;-)
    Hurra!!!
    Jag håller med dig, boka inga tidiga träningspass. Det är liksom inte du;-)
    Kraam i vårsolen!

    • Tack Petra! 😀 Wihooo! Alltid gött med vardag om man jämför med katastrof. ^^ Haha du har så rätt så. Kram till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *