Lite feelgood i vardagen


 

Fått min nya skena!
Fått min nya skena!

Jag har fått min nya fotskena nu! Var på ortopedtekniska i Mölndal och fick hjälp. Jag trodde att de skulle beställa en ny skena och att jag skulle få vänta någon vecka på att få den. Så jag undrade varför ortopeden gick iväg med min gamla skena och tog sån tid på sig. Tänkte att det kan ju inte ta 30 minuter att beställa en skena? Men när han kommer tillbaka efter en halvtimme så har han med sig min nya skena, suveränt ju! Han uppdaterade skenan lite genom att höja hälen, tydligen ska det ge bättre hållbarhet. Så nu ska jag ha häl-inlägg i andra skon för att jämna ut nivåskillnaden. Provade att gå med det idag och det var sämst. Känns som att hälen hamnar alldeles för högt upp i skon. Men får väl prova det i några fler dagar innan jag ringer tillbaka och klagar, det kanske visar sig att det är jättebra i längden?
Men den nya skenan håller däremot upp foten och det känns nästan som om foten flyger fram! Så lätt att gå helt plötsligt. Tror inte jag haft någon hjälp av den gamla skenan det sista.. Ska bli skönt att slippa få kramp i musklerna på nätterna. 🙂

I förra inlägget skrev jag att jag vill ha vår nu och om man ska tro på denna artikel så verkar min önskan slå in. —> http://www.expressen.se/nyheter/gladjebeskedet-ovanligt-varm-var/ Wohoo! Håller mina tummar på att det blir mycket sol från och med nu.

Jag vill även dela med mig av ett klipp som jag blev väldigt glad av. Mysigt med kärlek. ^^

 


10 svar till “Lite feelgood i vardagen”

 1. Ja det är härligt med kärlek. Igår var jag i gbg och gjorde kärlkransröntgen och det såg bra ut.och då på avd så kom en gammal tant först sen lite efter kom gubben då säger hon kom älskling det är härligt att höra dom var typ -90+.
  Hoppas du har det bra på ditt jobb och dom är snälla och trevliga mot dig.
  Ja nu väntar vi på våren♥♥♥♥

  • Åh kärlkransröntgen tyckte jag var ganska kämpigt. Skönt att det såg bra ut. 🙂 Åh jag tycker det är så sött att se kärlek bland äldre. Så himla fint att de hållit kärleken vid liv så länge. Dom är jättegoa på jobbet och jag trivs så himla bra. Skönt att jag hamnat rätt. Nu verkar våren faktiskt vara här! Hoppas att den stannar. ^^ Kram

 2. Så härligt att det går bra med dig, läser om foten och skenan.
  Nu en nyhet. Min dotter som är levertransplanterad ska nu få en ny njure och det är jag som ska få ge henne den, vi opereras i nästa vecka!
  Tekniken är underbar.
  Kram Gerd

  • Åh hoppas det har gått bra för er nu! Har tänkt på er. Vad skönt att du kunde ge din njure till din dotter och vad fint av dig! Fantastiskt, va bra du är! Hoppas din dotter ska få må bra sen. Javisst är tekniken helt fantastisk. Styrkekram till er båda. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.