Podcastinspelning


Podinspelning med Linda.
Podinspelning med Linda 🙂

I söndags spelade jag in en podcast* med ena halvan av tildaolindapod. Det var jättetrevligt och jag hoppas att vi fick ihop bra material. Lätt att tappa tråden när jag har mycket jag vill berätta men som tur var så plockade Linda upp den när det behövdes.
*För er som inte vet vad en podcast är så är det en metod att publicera (och för lyssnaren att prenumerera på) ljudfiler via internet.

Tilda o Linda vill göra en kampanj där de vill få så många som möjligt att registrera sig i donationsregistret. Det är där jag kommer in i bilden, genom att berätta min historia så hoppas vi att vi lyckas nå ut till många! Känns riktigt spännande och jag är väldigt glad att jag blev tillfrågad. Är glad om det som hänt mig inte behöver hända någon annan och om min historia kan påverka och göra skillnad så delar jag mer än gärna med mig av den.
Vi pratade mycket om vad som hänt mig och även livet runtomkring allt kaos. Känns som att det kan bli riktigt bra det här! ^^ Jag tror den kommer läggas upp runt den 23 mars, men jag hojtar till när det sker.

Nyfikna på deras andra poddar så hittar ni dem här: Tilda & Linda pod


2 svar till “Podcastinspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *