Podcasten ligger ute, bara att lyssna!


tillhör poffen.se
Tjena, 

Podcasten som jag berättade om för ett tag sen är klar och ligger ute på Tilda&Lindapod. Klicka->här<- för att lyssna.
Är så himla glad att den blev så bra! Tack Linda för en riktigt go pratstund och tack till både Tilda och Linda som vill ta upp ett så viktigt ämne!
I podcasten så berättar jag delar av min historia och även om organdonation eftersom det är något jag brinner för! Utan min donator hade jag inte varit här idag. Tack vare att min donator hade sagt JA! till organdonation så lever jag. Därför är det så viktigt att uttrycka sin vilja, vill man ta emot ett organ så borde man också ge… Kom ihåg att du som donator kan rädda livet på uppemot 8 personer, är inte det helt fantastiskt!? 🙂

 

tillhör poffen.se
Utan min donator hade jag inte levt idag, Tack <3      #doneramera

                                                                                                                                                                                     
Har du inte tagit ställning till organdonation, gör det nu!
Det tar bara ca 30 sec att registrera sig i donationsregistret och sedan är det gjort.
Du kan registrera dig här:
Socialstyrelsens donationsregister
Om du vill ha mer information om organdonation kan du gå in på MOD- mer organdonation hemsida:
Merorgandonation-Ta ställning
Du kan även klicka på fliken Länktips här på min blogg om du vill hitta fler länkar.


6 svar till “Podcasten ligger ute, bara att lyssna!”

  • Hejsan Emelie! Jag har sett det och har tänkt svara nästa vecka. Varit för trött det senaste. Men vi hörs! //Sofia

 1. Det här är första gången jag HÖR dig berätta om din tid på sjukhuset. Det känns nästan overkligt nu, men ändå som om det bara var några månader sen allt hände. Å titta nu så långt du har kommit till att vara Sofia igen:-D
  Du är helt fantastisk!
  Kraam

  • Åh tack P! Ja, allt känns så himla konstigt så fort jag tänker på det som hänt. Jaa.. Jag börjar verkligen vara mig själv igen. Så härligt! 😀
   Tack P, det är du med <3 Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.