Lite bättre besked


image
Lite gladare och mindre orolig för nu! 🙂

Hejsan,
I senaste inlägget skrev jag att jag var orolig inför ett provsvar. De tog prover på mig för att kolla om mitt immunförsvar hade utvecklat  antikroppar som arbetar emot hjärtat. Går inte in på det djupare då jag bara fick en kort förklaring vid läkarbesöket.   Men provet visade att så inte var fallet. Alltså var det ett positivt besked jag fick! Det känns jätteskönt. Hade jag fått ett negativt besked hade jag fått ligga inne på sjukhus och få behandling igen.
Känns skönt att slippa.

Nu kommer jag få en paus på 3 veckor från provtagningar och annat sjukhuspyssel. Om 3 veckor ska de göra ett ultraljud på hjärtat, ta blodprover och jag ska även ha 24- timmars EKG. Det sistnämnda tycker jag känns som en väldigt bra idé. Då kan de läsa av om hjärtat har extraslag eller om det tex inte kommer igång riktigt. Känns bra!

Är fortfarande förkyld men är påväg att må bättre. Är dock vääääldigt trött och blir lätt utmattad när jag går korta sträckor.

Höll en föreläsning i veckan inför personal som jobbar på Thoraxintensiven. Det visade sig att det var många av de som tagit hand om mig som var där. Kändes bra att berätta hur jag upplevt tiden som svårt sjuk och även få tacka dem för deras grymma arbete. Jag känner så mycket värme när jag tänker på personalen från TIVA. Även fast det var förjävligt att ta sig därifrån så är jag tacksam över att personalen tog hand om mig så bra. ❤ Mina TIVA-vänner. ^^

Hoppas ni får en go helg, jag ska bara vila och ta det riktigt lungt. ^^ 


4 svar till “Lite bättre besked”

  1. Vilken lättnad! Häromdagen snubblade jag över ett klipp med dig på Youtube, som 1177 har gjort. Så himla duktig du är på att berätta och jag skulle så hemskt gärna få se en föreläsning med dig. Kämpa på! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *