Så frustrerad just nu!


image

Tjenare,
Igår fick jag veta att jag fått en ny handläggare på försäkringskassan. Detta är min 4:e handläggare…. Han ringde upp mig och presenterade sig och vet ni vad jag tänkte? Jag tänkte: Gud va skönt att de ringer upp och att allt för en gångs skull stämmer. Skönt att få kontakt direkt. Men oooh, vad fel jag hade. Han började fråga mig om allt som hänt från början. Alltså från den 27/3- 2013 då jag fick hjärtstoppet… Han började fråga om allt möjligt… Frågade efter intyg jag redan skickat in.. Sen kom smällen.. Han anser att mina tidigare handläggare gjort fel.. Detta kan innebära att jag blir återbetalningsskyldig…

Förstår ni? Efter 2 år… Helt åt helvete. Jag sa direkt att detta kräver ett möte, det går bara inte att ta på telefon. Det mötet hade vi idag. Jag tog med mig farsan och tänkte att det här kommer gå illa…

Men vad fel jag hade! Jag verkar ÄNTLIGEN ha fått en riktigt bra handläggare. Han verkade vilja hjälpa mig. Förstår ni? Min första tanke var: tänk om jag hade fått honom som första handläggare. Vad mycket ångest, stress och oro jag hade sluppit.
Men nu är det som det är och jag är tacksam att jag äntligen fått en handläggare som verkligen har koll. Helt fantastiskt, han vill hjälpa mig…


5 svar till “Så frustrerad just nu!”

  1. Det är helt åt helvete att bidragsmottagaren ska drabbas när handläggarna
    har gjort fel . I alla fall så länge som mottagaren har lämnat riktiga uppgifter.

    • Ja det är riktigt tråkigt! Jag har lämnat in allt de bett om flera gånger om. Även när de har slarvat bort intyg. Så trist. Får se när vi hittar en lösning på problemet. Men som sagt, nu har jag fått en vettig handläggare så förhoppningsvis kommer kontakten med försäkringskassan bli bättre och inte lika ångestladdad. 🙂

  2. Hoppas verkligen att det fungerar bra nu. Du förtjänar all tur och hjälp du kan få.
    Kram Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *