Utvilad?


image
Tog en kopp te innan massagen i torsdags ^^

Hej igen,

Jag förstod i början av veckan att jag inte skulle få några positiva nyheter i onsdags. Därför bestämde jag mig för att boka en massage dagen efter (på torsdagen) för att försöka slappna av. Eftersom jag kände mig så ledsen visste jag inte riktigt hur jag skulle kunna fokusera på jobbet så jag ringde faktiskt in mig som sjuk. Jag tror att det var det bästa jag kunde gjort. Har fått tid på mig att tänka och fundera på allt samt vila upp mig…
Jag har ju gått och oroat mig ganska länge nu och även spänt mig en del. Så det var en riktigt välbehövlig massage jag fick. Jag mår bättre idag och börjar kunna se framåt igen. Mitt sätt att hantera sånt här är la att först bara bryta ihop och gå in i mig själv. Sen försöker jag bearbeta allt genom att prata med familjen, skriva ner mina tankar och sova mycket.
När jag märker hur många som tänker på mig och bryr sig om mig blir jag så himla tacksam. Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner och världens bästa familj. Även du som läser och skriver stöttande kommentarer, de gör så himla stor skillnad. 🙂  Så jag mår bättre idag, har tagit hand om mig själv och samlat ny kraft!

Idag överraskade hela släkten min farmor som fyller 84 år med en förmiddagsfika. Så härligt att se hur glad hon blev. Nu ska det bli middag med hela familjen och det är alltid mysigt. Sen e det ny vecka, hoppas det blir en bra en!

*Sen vill jag bara förtydliga att det är inte aktuellt med en hjärttransplantation i nuläget då mitt hjärta fortfarande pumpar bra. Sen vet man inte hur lång tid det kommer ta innan jag behöver ett nytt hjärta men man tror att jag antagligen kommer behöva det i framtiden. Hur lång tid det kan ta kan man inte veta… Det kan vara allt mellan 1 till 15 år eller mer, så himla svårt att veta.. (hoppas att det dröjer massa år.. )
Om jag försämras så kan det alltså bli aktuellt men sålänge jag mår bra och läget är stabilt så blir det inget hjärtbyte vilket jag är glad för, vet inte hur jag skulle orkat allt det kaoset nu igen…


10 svar till “Utvilad?”

 1. Du är helt otrolig☺ Det är precis så som du tänker o gör, som man ska göra. Det är det jag menar med den styrkan du har i dig.☺
  Allt FÅR kännas som skit, men sen, så lyckas du att hitta tillbaka till DIG. Å det är inte lite styrka att kunna göra det. Du kommer, som den överlevare du är, klara livet galant. Du kommer att hitta ditt liv som du ska leva. Sanna mina ord☺
  Ta hand om dig, du är värdefull.
  Kraam❤

  • Tack P! Ja, vi får hoppas det. Hoppas även att livet kan bli lite som jag tänkt mig iallafall… Hoppas verkligen på det. Tack, kram <3

 2. Hej Sofia! Det var ett tag sen jag skrev, men absolut inte glömt dig. Brukar titta in ibland, blev så glad när jag läste att du jobbade. Så jag förstår att det är lite kämpigt nu. Men du verkar vara förnuftigt och backar och tänker på dig själv med lite feelgood saker. Tror det är sådant som ger en styrka. Önskar dig allt gott / Kram

  • Hejsan Johan, ja det känns skitjobbigt. De har inte dragit några paralleller än och det känns inte särskilt troligt att det skulle ha ett samband. Tydligen är det inte helt ovanligt bland hjärttransplanterade att hjärtat kan stelna och de har hittills inte riktigt kommit på vad det beror på… :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.