Förvirrad…


wpid-IMG_20130802_154622.jpg
Ja, en ny dag idag, mycket bättre natt ialf. Så skönt. Kunde dock inte somna så tidigt men idag har ja ju hela dan på mig att vila. Jag hoppades att idag var dagen då jag slapp ta mina sprutor… Dolt nummer har ringt några gånger men de har inte handlat om någon väntelista… Nu har jag fått ett nytt besked. Istället för att pk värdet ska ligga mellan 2,1 och 3 så ska de tydligen ligga mellan 2,5 o 3,5… Så jag måste alltså ta spruta tills att jag kommer över gränsen på 2,5… Känns skit..
Jag fick veta dagens värde på 2,4 och var väldigt lycklig för att få slippa sprutorna. Men som sagt nu ringer de med ett nytt besked. Så e inte jätteglad nu faktiskt… Känns förjävligt.
Vet inte riktigt hur jag ska kunna lita på alla besked jag får. Känner mig ganska jobbig när jag ringer upp angående pk värdet och sprutorna, men de e ju en väldans tur att jag gör det. Varför man ska ligga på de värdet (2,5 o uppåt)  e för att minska risken för proppar. Det känns ju helt idiotiskt att jag nu gått efter ett värde som inte stämmer.
Det är ju en jättestor risk. Blir så arg. Jag kanske borde kolla upp min andra medicinering också.
Är ganska frustrerad. För jag vet inte vilka risker jag utsätts för. De kanske inte är så farligt att jag har legat under 2,5 men hur ska jag veta det? Jag har ju inga riktvärden?

Ååh…. Nu ska jag ta sprutan i en hel vecka till. Ska verkligen försöka att bara ta den och inte tänka så mycket runtomkring. Men usch vad jag hatar den… Usch!


wpid-collage_13.png

Idag är en av alla dagar som jag saknar att få röra på mig. Det skulle vara så skönt om ja kunde få dansa igen. Balett hade varit härligt. Jag undrar om balett är så jobbigt som jag alltid känt att de varit. Eller om det har varit mitt hjärta som hindrat mig. De funderar jag ganska ofta på. Tänk om min känsla av träning inte e den andra känner. Tänk om balett inte är så tungt som jag har upplevt. Självklart är balett jobbigt, svårt och kämpigt. Men kan de ha varit svårare för mig?
Därför är jag väldigt förväntansfull och undrar hur de känns att träna med ett nytt hjärta. Jag hoppas så att min fot kommer vakna till så jag kan få träna balett igen. För den träningen man får av balett är grym. Tränar alla muskler i kroppen på samma gång, så effektiv träning. Så det är något jag verkligen längtar till!


4 svar till “Förvirrad…”

  1. Jag känner nu i efterhand att gå på gymmet är inte alls lika jobbigt som innan. Så det kan nog vara som kirurgerna misstänkte, att man varit sjuk hela livet utan att veta om det. Dessutom är jag mycket piggare och har finare färg på huden. Så man kan ju bara hoppas att det blir mycket lättare för dig också. Samtidigt som det oroar lite att de inte upptäckt hjärtsjukdomen före den brakar ut ordentligt.
    Hoppas du snart kan dansa balett igen och att vi snart ses 🙂 kram så länge

    • Hej Marie! Jag tror faktiskt på det. Det har varit extremt jobbigt att träna. Lätt blivigt svimfärdig. De e så skönt att höra att det bli bättre! Ja precis, knepigt att de inte upptäcker den i tid! Ja hoppas! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *