Flashback


hjärta
Det finns en tråd om mig på flashback. Det är ett forum och är en av Sveriges mest välbesökta sajter. Där har de skrivit om mig och dagen då jag fick ett hjärtstopp. Det var någon i familjen som hittade tråden om mig och direkt när jag såg den så kände jag att den skulle jag vilja svara på när jag orkar. Nu orkar jag..

Ni kan läsa tråden här: https://www.flashback.org/t2111392


Så jag har svarat. Väldigt positiv respons! Tror inte de räknade med att de skulle få något svar på tråden, men de fick de! Väldigt knepigt att läsa om sig själv… Eftersom att jag inte minns något från den dagen då jag fick hjärtstoppet så blir det så surrealistiskt att läsa om det.
Är så lycklig att de gått såpass bra att jag nu kan skriva till dem.
Oftast när man gått igenom ett hjärtstopp utanför sjukhuset som jag har så lever man inte längre.. Om man lever så får man oftast hjärnskador.. Är väldigt glad och extra tacksam att jag nu själv känner mig så stark både fysiskt men främst psykiskt att jag orkar svara och berätta min historia.
Skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dem som hjälpte mig, jag vet att det var många där som var  väldigt engagerade.. Är så glad att det fanns så duktiga människor på plats som kunde hjälpa mig! Får väl se om det är någon som hör av sig… (hoppas!)

Trodde aldrig att jag skulle vara här för fem månader sen. Skevt att livet kan förändras så fort. Kunde aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att jag skulle gå igenom detta…
Ett hjärtstopp.. Det händer ju inte?!
Känner mig faktiskt stolt mitt i allt… Att jag står här idag!


7 svar till “Flashback”

 1. En jättestor styrkekram till dig finaste Sofia Eriksson!!!! Sicken tjej du är!!! Kanske tack vare all fokusering och träning på baletten?? Nåväl, med din tåga så kommer det att gå galant ju!! Fast, vilken fantastiskt ”tur” du hade när du fick hjärtstoppet….att det fanns en/flera människor som visste exakt vad som krävdes i det ögonblicket!! Det är helt underbart att läsa om att det finns människor som agerar rätt i rätt ögonblick!!!

  Sofia, fortsätt kämpa så mycket du orkar och låt gärna oss andra fortsätta ta del av ditt liv!!!

  Kram
  Mari-Christine

 2. Vad fint de hade skrivit =) Du är så cool som tagit dig igenom allt som du har, och som du sa det är otroligt att du står här idag! Det är något att vara stolt över <3

 3. Emelie, kram till dig med!

  Mari-christine, tack! Man kanske kan se det som tur i oturen? Ja härligt, får man tillbaka lite hopp! Jag fortsätter kämpa, de vet du 😉

  Lojs, tack! Kämpigt men stolt är jag ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *