Helg!


image

I lördags åkte jag och mamma till Strömstad för att hälsa på Marie, Kiwi och Maries mamma Nina. De har vi lärt känna sen sjukhustiden så vi har varit ett bra stöd för varandra! Marie har haft samma hjärtpump (Berlin Heart Excor) som jag har haft. Det är väldigt skönt att vi nu kan sitta hjärttransplanterade och nästan pusta ut. Det är så svårt att ta in allt som har hänt. Så det är skönt att träffas och kunna prata av sig lite.

Jag och mamma hade jättetrevligt på vägen dit, lite godis och bra musik är allt som behövs. 🙂
Vi drack lite kaffe och tjötade om allt som har varit. Sen åt vi go mat på en restaurang som heter Park. Fick även en rundtur i stan. Sen drack vi lite mer kaffe och sen fick vi ta oss hem.
Hemma väntade hummer och krabba på oss som pappa hade fiskat upp. Kul att få smaka på hummer, har aldrig ätit det innan. Men jag kan säga att jag tycker faktiskt att havskräftor är goare. Så det är ju bra att jag inte gått miste om något i alla mina 20 levda år! Så lyxig kväll helt enkelt.

image

Idag har jag varit inne i stan och fikat med kompisar. Var jättekul att få tjöta lite och veta vad som händer på Chalmers. Så det var härligt. Får hoppas att vi kan ses lite mer sen när de e klara med alla tentor. Det löser sig nog.
Sen har jag mest bara tagit det lungt.
Fick en lite jobbig känsla i kroppen nu på kvällen. Känns som ångest. Kanske e lite obehagskänsla inför biopsin imorgon…
Hoppas att det ska gå bra. Knepigt att de känslorna bara kommer. Men det handlar antagligen om att jag ska till sjukhuset. Mycket jobbiga känslor som är kopplade till sjukhuset….

Men det har varit skönt att få slappa i helgen. Mer av det!! 🙂


21 svar till “Helg!”

 1. Hur länge som du att vara sjukskriven innan du kan börja plugga/jobba igen?
  Sedan såg jag i ditt förra inlägg att du ville ha tips på en bra dator.

  Jag personligen skulle rekommendera en Asus Zenbook UX32VD.
  Den är liten, nätt och lätt samt snabb.

  • Hejsan Johan! Jag har verkligen ingen aning. Tror att jag någonstans har hört att man kan få sjukskrivning i ca 1 år. Så vi får se om det stämmer. .. Ja va bra me tips! Ska kolla på det. 🙂 kram

 2. Du är för söt med alla dina miner o grimaser:-) Å du blev ju så snygg i det kortare håret:-). Säg till farsan Baloo att inte vräka sig så i soffan. Ni andra måste ju knö ihop er;-) fast det är ju mysigt oxå:-).
  Du har hunnit med en hel del sen du kom hem. Så kul att få följa dig o få ta del av det du gör på dagarna.
  Må så gott o kram:-)

  • Hej Petra och tack för den komplimangen. Baloo behövde inte flytta på sig. Vi satt ju extra nära varandra för att kunna titta på när Olivia (bebisen) gör söta miner och skrattar. Det är väldans skönt att få privatliv! Man tar mkt för givet… Så bra att va hemma och hitta på lite grejer och bara kunna åka vart man vill 🙂 kram!

 3. Det är viktigt att lära känna andra med ”samma problem”, det underlättar faktiskt.
  Hoppas du får sova gott och få bra prover! Kram.

  • Hej Gerd, jaa de e ganska skönt att prata med någon som förstår hur dåligt man kan må psykiskt samtidigt som man är jätteglad för den nya chansen man fått. 🙂

 4. Vad roligt med en roadtrip! Jag har heller aldrig prövat hummer och krabba, men de kanske inte är så himla häftigt som alla säger xD
  Lycka till på sjukhuset sötnos <3

  • Hej loj! Ja de va kul, så skönt att man kan göra sånt nuförtiden 🙂 Hummer va inte riktigt min grej, eller det är gott men inte helt fantastiskt. Krabba va förvånansvärt gott 🙂 kul att få prova på nya grejer 🙂

 5. Det kommer att gå bra med biopsin, positiva tankar. Tänk såhär, när det är över kan jag gå och träffa alla underbara människor jag lärde känna under min sjukhusvistelse…
  För visst saknar man dom…
  Ha de gott/Kram Lisa

  • Hej Lisa, ja visst vill jag tänka positivt men det känns väldigt jobbigt att gå dit eftersom att de inte kan sticka mig.. Varje gång ska de leta me nålen :/ Förhoppningsvis så har de bättrat sig till nästa gång! 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *