Ny dator!


wpid-collage_23.png

Jag har köpt en ny datoor! Äntligen! Är så nöjd med den. Snabb och go att skriva på. Även lätt, snygg och perfekt storlek. Nu ska jag bara lära mig lite mer om den så jag kan använda den till fullo. ^^
Känns härligt att ha min egen dator att skriva på och inte behöva bli avbruten när man behöver en dator som mest. Lyxigt! Mycket lättare att göra inlägg på bloggen med en dator än vad det är med mobilen. Jag har nästan bara bloggat på mobilen sen transplantationen och även innan dess.

Har nu börjat skriva på ”mitt föredrag” och börjat fundera på vad jag vill ha med, vad är viktigast? Så det kommer jag att syssla med nu framöver. Blir väldigt mycket text nu i början sen är det dags att redigera. Han berättade att de ville veta vilka känslor och var man tänker när man går igenom detta. Det vet jag väldigt mycket om!
Väldigt jobbigt att gå tillbaka och tänka på allt igen. Börjar bli orolig för hur det ska gå på återbesöket på tiva. Kommer få se bilderna på mig när jag var som sjukast och jag har fasat för detta ett tag nu. Känns riktigt jobbigt att se det… Har försökt förtränga hur jobbigt allt har varit och bara försökt tänka och se framåt. Nu när jag skriver om det så bubblar det upp till ytan igen och allt det där jobbiga kommer tillbaka. Men antar att det är bra att gå igenom det även om det är skitjobbigt. Lite psykologiskt-rehab… Kanske?

wpid-collage_21.png

Titta vilken rolig massagerulle jag fick av min morbror Jonas! Man ska rulla på den där man har ont och med hjälp av sin egen kroppsvikt få lite massage. Blir nog jättebra på mina ben som jag har så ont i (nervsmärtorna). Så den ska jag prova nu när jag blir lite starkare i överarmarna. Vi har haft liknande rullar att använda till massage när jag gick på Kungliga Svenska Balettskolan i Stocckholm. Höll på med sådant jämt eftersom att man alltid hade ont någonstans.
Så jag blev väldigt glad, behöver jag inte tvinga pappa att massera mitt ben. Det måste ju kännas ganska långtråkigt för honom att massera mig… Han gör det gärna men man vet ju själv att det är mycket goare att få massage än att ge…. Även om jag gärna ger.. ^^
Blev jätteglad, så snällt att min morbror hade tänkt på mig. Jag tror det kommer hjälpa. Kanske kan använda den på nätterna när jag inte kan somna pga den hemska smärtan i benen. Som inatt tex… Så den ska jag prova nu och se om det kanske blir bättre!

wpid-20131125_150821.jpg

Här är en bild på lite garn jag har köpt till en sommarsjal jag ska virka. Ekologiskt garn, det var väl duktigt av mig?
Upptäckte nu när jag börjat på den att det är ett ganska stort projekt jag satt igång med… Men det är långt till sommaren så jag hinner nog..    😉  Paralellt med denna sjalen virkar jag minions och vantar. Kaos… Men jag tycker ju om att ha fullt upp så det passar mig bra. Försöker att inte handarbeta för mycket eftersom att man lätt kan få skador i händer och armar. Sen får jag lätt dålig hållning också vilket är väldigt negativt…

Igår försökte jag hämta ut alla piller som tagit slut. De hade 3 av 9 mediciner… Så nu får jag leta vidare efter de 6 andra. Antar att jag får be dem beställa… Segt 🙁 Men, men jag måste ju ha dem så jag har inte direkt något val…
Är gladare idag och känner mig inte alls lika deppig och tyngd som jag har gjort i flera dagar nu. Kunde dock inte sova inatt men det finns fler nätter… ^^ Skönt att inte vara deppig nu. Jättejobbigt och det bara sluukar energin. Så idag ägnar jag dagen åt att fixa saker som jag har skjutit upp för att få må ännu bättre 🙂

Lovade att jag skulle skriva till er så hejsan Susanne och Johan! Hoppas att det blev trevlig läsning  och godnatt om ni läser det på kvällen 😉 Kul att träffa er i fredags!

Ni andra får ha de gött!! 🙂3 svar till “Ny dator!”

  1. Vad kul det var att träffa dig i fredags. Vad fin o fräsch du såg ut (även om du tydligen inte kände dig sån). Skönt att du känner dig lite piggare o gladare igen. Vad förvånad jag blev när jag som vanligt läser högt för Johan ”om” dig att det kom en hälsning till oss. Johan säger från andra sidan sängen att ni pratat om detta. Kul. Du är fortfarande min hjälte som kämpar så in i bomben. Massor med kramar från både mig o Johan.

    • Hej Susanne! Ja de va kul att träffa dig med 🙂 Skönt att jag ser fin ut, de blir jag glad av att höra ^^ Jaa, jag hade ju lovat att hälsa till er! Tack va go du e, kramar till er också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *