Helgen


wpid-IMG_20131130_215153.jpg
Den 22 mars, 5 dagar innan jag fick mitt hjärtstopp var jag på en fest med Malin som är bredvid mig på bilden. Vi firade att hon och hennes mamma hade fyllt år/skulle fylla år. Jag minns att jag kände mig yr men jag ville inte att det skulle stoppa mig utan jag hade väldigt kul, dansade gjorde jag också. Så knepigt att se denna bild på mig, lyckligt ovetandes om vad som väntade…
Igår skulle jag åka till Malin efter träningen och sova över. Det var kul för vi har inte setts sen jag hade pumpen. Åkte färdtjänst dit och det är ju suveränt. De hämtar upp mig utanför dörren och kör mig till dörren på nästa ställe. Kallas väl färdtjänst för en anledning antar jag. Känns lyxigt eftersom att det kostar mindre än att åka kollektivt. Så de känns skönt! Jagade rätt på en medicin nu äntligen efter att ha gjort en apoteksturné. Hoppas de blir lättare att hitta medicinerna nästa gång.


wpid-collage_24.pngI taxin har de dom söta små fluff-mupparna längst fram, tyckte de var söta… 😛 Utanför träningen hittade jag en som har parkerat riktigt idiotiskt… Men hen har fått böter, stackare… Hoppas att det inte har hänt något, kan ju annars tänka att om man har bråttom så kanske man inte bryr sig om att parkera rätt i guess…

Senare på eftermiddagen så åkte jag alltså till min kompis Malin som är på det första fotot. Vi hade de riktigt bra och kunde ta ikapp det vi missat när vi inte setts på ett tag. Vi hade mycket att prata om men det är väl inte så konstigt. Beundrar att hon är så duktig på att plugga! Men samtidigt saknar jag inte alls pluggandet. De kanske kommer sen… Hon lagade väldigt god mat till oss också!! Gav henne en tavla i inflyttningspresent med två rosa ballerinor som jag har gjort, hon verkade väldigt glad.
Av henne fick jag en jättesöt ängel som håller i ett hjärta. Så fint att hon har tänkt på mig, blev väldigt glad för den var så söt och symbolisk! Senare kollade vi på tv och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon har nyss flyttat hemifrån till en lägenhet närmre stan och hon har fått det så fint hemma. Blir sugen på att flytta jag med.
På morgonen blev det taxi in till stan. Sen skildes vi åt.

wpid-collage_23.png
wpid-20131130_132821.jpg
(På 1:a bilden ovan är den söta ängeln)
I väntan på min andra kompis Annika satte jag mig på ett kafé där det var nästan tomt när jag kom, jätteskönt! Jag hade det bra, satt och pysslade lite med min dator. Sen kom Annika och vi gick runt lite. Vi har inte heller setts på väldigt länge så det var kul att äntligen få se henne.
Hon har varit i Rio och dansat där, måste varit härligt med värmen, känner att jag saknar det nu. Det berättade hon bla om och det var kul att få höra hur det är där. Fick ett fint armband från Rio som hon hade köpt till mig (det är på 3:e bilden från ovan). Känns som julafton igen, jag är så tacksam!
Åt jättegod lunch på ett ställe som heter Ma Cuisine. Jättegod getostsallad som jag kan rekommendera, så otroligt god! Sen vandra vi runt på stan och jag slösade lite pengar som vanligt. Jag måste börja hålla mig borta från stan nu framöver när man tänker på infektionsrisken. Märkte att det är otroligt mycket människor i stan nu, men det är ju nu de flesta köper sina julklappar… Hade glömt att det var lönehelg, brukar annars vara noga med det. Så där ska jag från och med nu försöka undvika att hålla till, vi valde istället att gå mest utomhus för då ska det inte vara någon fara.

wpid-collage_25.png
Hittade de två änglarna på bilden ovan till mamma, hon älskar verkligen änglar och jag tyckte att hon behövde dem, vi har ju haft änglavakt så då borde vi hedra änglarna också 😉 Har många ljus att tända nu för att hedra alla som hjälpt mig och ett speciellt ljus till min fantastiska donator.
Sen unnade jag mig en ring och lite smink… Har inte köpt nytt smink på minst ett år så det kändes lyxigt. Sen kollade vi på julskyltningen på NK. Tycker den är så mysig att se på, då får man verkligen julstämmning i kroppen! Gick så mycket idag att jag fick kramp i mitt onda smalben. Visste inte hur jag skulle bli av med krampen, försökte trycka där muskeln hade krampat men det hjälpte inte någonting. Fick hjälp med massage sen när jag kom hem av underbara Israel vilket var helt underbart. Rätt smärta fick jag i benet när han masserade. Väldigt tacksam, det behövdes verkligen massage! Nu är muskeln inte lika spänd vilket är positivt.

wpid-collage_12.pngJulpyntade lite häromdan och då hittade jag dessa fantastiska filurer. Riktigt konstnärliga små barn som mamma och pappa hade/har… 😉 Vi var ganska små när detta gjordes. Extremt vackert Lussetåg som min äldsta bror har gjort. Så roligt eftersom jag minns hur stolt jag var när man hade pysslat fram olika ”vackra” figurer. Sköna ögon alla har också. Så knäppt men roligt att se dem.

wpid-collage_27.png

För att avsluta detta inlägg så önskar jag och tomten dig en mysig 1:a advent!!

Kram till
er och njut!


5 svar till “Helgen”

  1. Tack så jättemycket själv Sofia! 🙂 Det var den bästa dagen på länge, så kul att träffas igen! 😀 Tack än en gång för den fina tavlan!
    Haha jag älskar luciatåget 😉
    Hoppas du också haft en mysig advent så syns vi snart igen! Kram <3

    • Hejsan Malin, jaa de va supermysigt. Jaa så sköna gubbar, speciellt fina ögon… Jaa hoppas du fick en mysig 1:a advent du med 🙂 Kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *