Knäck


image

Igår gjorde jag lite knäck och den blev sååå god! Hade ingen aning om att knäck skulle koka så länge… Efter ett tag så tog ja fram en stol och satte vid spisen. Väldigt tråkigt att man måste röra om hela tiden. Har inget tålamod längre, men det fick jag ha igår ^^ De är väldigt mysigt med julen, om man har tid! Då kan man hinna göra sådant man annars inte har tid för som till exempel julgodis.

Men tiden jag lade ner var värt det! Mamma sa att jag skulle lägga undan dem så vi kan ha knäcken till julen. Men då skrattade vi andra och enades om att knäcken ändå skulle ätas upp innan julen.. Är i princip omöjligt att gömma godis i vårat hus, någon hittar det alltid.. ^^  Tur att de har mig så de får lite julstämning i huset och lite julgodis 😉 Nä lite ironi där men det är alltid kul att göra godis eftersom att familjen uppskattar det.

Har haft en slapp dag, sovit alldeles för länge men det behövdes nog. En söndag mitt i veckan helt enkelt. Jag längtar tills den dagen jag kan vakna på morgonen utan smärtor i bröstbenet. Eller dagen då det går/är skönt att ligga på magen. Får hoppas det kommer snart! Älskar att ligga på magen men har inte kunnat göra det sen jag blev sjuk i slutet på mars.
Imorgon ska jag få hjälp med sjukgymnastik med fokus på min lama fot/mitt lama ben. Ska inte till Sahlgrenska utan till Östra. De är mer vana vid denna typen av skada så det ska bli intressant att se om de kan hjälpa mig. Så vi får se helt enkelt!


image

Ovan är en till elefant jag gjort. Den ska också få ett nytt hem, vart berättar jag en annan gång. 😉

Kraam sålänge!!


4 svar till “Knäck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *