Kämpigt


jagopapi
En bild på pappa, jag och pumpen.

Vad jobbigt det är!

Har försökt skriva på föredraget hela dagen men har skjutit upp det. Sitter nu och skriver och jag svettas verkligen. Är helt genomsvett, så jobbigt är det.
Trodde aldrig jag skulle kunna reagera så här mycket på att bara skriva om händelsen. Men det handlar inte om att bara skriva, utan jag måste tänka igenom det gång på gång för att få fram de känslor jag kände då. Eftersom att det är det jag ska prata om, känslorna.
Just nu försöker jag strukturera och bestämma vad jag vill ha med under de 30 minuter jag har. Antar att detta kanske är första gången då jag har gått tillbaka på riktigt. Tänkt igenom hela resan. Riktigt kämpigt men för en gångs skull så har jag äntligen börjat i tid.

Nästa steg är att titta igenom alla bilder vi tagit under denna period jag varit sjuk och sen ska jag bestämma mig för vilka som ska vara med, vilka som ska visas upp. Kämpigt, men jag löser det. Får dock ta en dusch snart så jag blir fräsch igen! Ska bli klar med det innan jul tänkte jag. Så det är bara till att kämpa på och sen är det bara till att börja öva. 🙂
Bilden ovan är när jag och mina föräldrar tar en promenad då jag fortfarande har hjärtmaskinen att släpa/dra runt på. Glad att jag är av med maskinen. Ingen rolig tid, men vi gjorde det bästa av tiden. <3


14 svar till “Kämpigt”

 1. Jag tycker att du är modig som gått med på att hålla detta föredrag,
  det skulle jag aldrig ha gått med på. 😉

  • Hejsan Johan, jag hoppas att jag är lika modig när jag väl står och pratar inför dem. Gick med på det eftersom att jag tycker det är viktigt för dem att få se hur maskinerna som suttit i min kropp har påverkat mig mentalt. Vilka tankar som snurrar runt mm. Men spännande är det allt! Kram

 2. Du gör helt rätt som håller föredrag. Det stärker dig enormt, samtidigt som du får en sammanfattning, man glömmer lätt det svåra.
  Var ska du hålla föredraget? Lokalt eller TV?
  Lycka till, en stor julkram, Gerd♥

  • Hejsan Gerd, jaa jag tänkte att det kunde vara bra med lite extra bearbetning. Jag ska hålla föredraget i läppstiftet (en byggnad här i göteborg) inför överläkarna i regionen. Så det blir ingen tv där! 🙂 Julkram till dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.