Piller


image

Här är en bild på alla piller jag tar under en vecka. Brutalt mycket! Känns knäppt att se alla mediciner framför mig och inse att jag har fått mycket mer mediciner när jag var sjukare.
Men jag är så glad att det går framåt för mig. Att det blir mindre och mindre mediciner.  Det jag tycker är fantastiskt är väl att allt detta är möjligt. Att det finns mediciner som kan göra så att jag får leva vidare.

Var hos läkaren idag och alla mina värden var bra! Fick en nolla på biopsin vilket är det bästa man kan få, så jag är superglad! Hoppades på att jag skulle bli av med lite piller idag men så blev det inte.. 🙂 Men vi sänkte dosen av vissa mediciner så det kändes bra, snart så blir det allt mindre piller också! 😉
Haft en trevlig dag men är helt slut! Var uppe på tiva (Thoraxintensiven) idag, träffade lite sköterskor jag haft och även lite läkare. Fick bland annat träffa Malin, vad kul det var att se dig igen! Kram till dig, vi ses säkert snart igen.. ^^
Klippte mig också idag, blev väldigt kort eftersom att håret fortfarande är så slitet. Men nu hoppas jag att det slitna är borta. Kände att det var bäst att ta bort allt det sjuka håret och så får det växa ut fräscht sen! ^^ Får väl lägga ut en bild sen men jag tycker jag ser så knäpp ut innan jag stylat det själv. 🙂 Så imorgon får det allt bli en bild!
Nu ska jag vila upp mig till imorgon så att jag klarar av att träna.

Kraam 🙂


9 svar till “Piller”

 1. Blev trots alla piller ett leende från mig när jag såg gladgubben och blomman! Så signifikativt positivt för dig!
  Kram

 2. Färgglatt! Såg bara gubben och hjärtana först, men ser nu blomman också, kul idé! Detta minner mig om min dotters alla mediciner och visst går det att vara pillertrillare, det blir en livsstil.
  Kram♥

  • Hejsan Gerd, visst blev det sött. Jaa, det går allt bra när man vet vad alternativet är. Ja, visst blir det mycket mediciner. Skulle varit väldans skönt att slippa ta så många piller men nu är det som det är.. Kraam <3

 3. Hej! Jag trillade in på din blogg precis när du hade startat den och jag har varit fast sen dess. Vill mest bara säga att du är en riktig kämpe och att jag är grymt imponerad över hur stark du är! Att du har orkat ta dig igenom allt som hänt och att du har kunnat hålla din ork uppe. Du är en förebild för många och jag tycker att det är helt underbart att du ska hålla den föreläsningen för läkare/vårdpersonal då många inte alltid förstår vad det är som är jobbigt. Jag jobbar själv som sjuksköterska och en liten påminnelse emellanåt är aldrig fel 🙂 Hoppas livet fortsätter bra för dig! (och jag kommer fortsätta läsa din blogg tills du slutar skriva!).

  • Hejsan Emma, oj tack! Va skönt att höra och vad snällt av dig. Jag hoppas bara att jag inte blir alltför nervös, men jag tror nog att det kommer gå bra. Kan tänka mig att det är bra att få lite nytt info då och då. Jaaa, vi får hoppas det. Hoppas också att allt är bra med dig och kul att höra. Kraam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *