Lite bättre


image

Tjo!
Idag mår jag lite bättre men har tyvärr fortfarande ont i halsen när jag sväljer. Har haft dunderhuvudvärk i några timmar nu och ska försöka sova lite för att se om det blir bättre. Trist när det är så fint väder ute bara… Kanske ska dra med mig madrassen och mitt täcke ut? 😉
Tänkte visa er vad medicin förändringen kommer göra. På bilden ovan ser ni morgon och kvällsdosen som jag tar varje dag. Ögonbrynet på kvällsgubben
är 30 mg saroten. Det är denna medicinen som jag hoppas jag kan bli av med. Så om 6 veckor vet vi om jag har lyckats. Känns kul att redan nu kunna se hur stor skillnad det är i pillerväg när man jämför med denna bilden: http://poffen.se/2014/01/14/lakarbesok/ . Då ser man att en del piller är borttagna. När jag tar pillerna så sväljer jag alla piller på samma gång. Tar för lång tid att svälja dem en och en. Därför blir det kanske inte så stor skillnad när dom 3 pillerna är borta
men insidan av kroppen blir nog glad och jag kanske blir piggare. 🙂

Kommentera gärna, blir så glad då. ^^


5 svar till “Lite bättre”

 1. Misströsta ej Poffen, ty jag har en lösning på dina madrassproblem.
  Beskåda här en enastående farkost i vilken du kan ligga nerbäddad
  men samtidigt fara fram på stadens gator i det ljuvliga höstvädret.

 2. Det är inte roligt att läsa att du inte mår bra.Jag går runt och är lite misstänksam mot alla som hostar och nyser jag vill inte bli förkyld. Jag har fått viruset så jag har fått börja med valcyte igen det var inte roligt är nog lite matt utav viruset men det ska väl ge sig.Jag var ju så glad att få slippa någon medicin men det blir väl längre fram ska sluta med kortison den elfte och sen ska jag till gbg 23-24okt hoppas att det är så bra det kan.♥
  Krya på dig

  • Hejsan Ann-louise. Det är kämpigt i början. Jag försöker vara duktig med att använda handsprit men har varit lite slarvig det senaste. Jag kände precis som du i början, var nästan rädd för folk som nös. Men sen tänkte jag: Vad kan jag göra? Hur kan jag göra för att slippa bli sjuk? Då kom jag fram till att flitigt använda handsprit. Fråga mina kompisar när vi ska ses om det är förkylda. Många tillfällen har jag varit tvungen att avstå. Men samtidigt så ska du veta att det kommer bli bättre. Det kommer inte alltid vara så här. Jag tror man lär sig efter ett tag vart man kan röra sig och vilka risker man kan ta. Tråkigt att du fick viruset, det är tydligen jättevanligt som transplanterad. Man blir väldigt matt av viruset. Fortsätt kämpa på bara! Synd att jag inte är i Göteborg när du kommer hit. Men vi kanske kan ses på din nästa kontroll.
   Krya på dig du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *