Resa eller inte?


tillhör poffen.se
Lille handsken som jag fyller med varmvatten och sedan värmer min arm med för att locka fram blodkärlen.

Hej igen,

Vi tog blodprover i torsdags och jag fick svar ganska fort. Proverna såg bättre ut men tydligen fanns det förändringar i blodet(min blodbild) som visade på att jag hade färre vita blodkroppar än jag ska ha. Det var vad jag förstod i alla fall. Frågan som nu uppstod var om jag nu kunde åka till Nice som det var tänkt. Men ju mer jag pratade med min läkare desto mer lutade det åt att det inte skulle bli någon resa. Vi resonerade och han sa saker som att jag kanske skulle behöva ta blodprover utomlands under resans gång. Han började även prata om lite olika medicindoser och helt plötsligt kändes det som om det var väldigt mycket att hålla reda på….

Han lät ganska orolig och jag bestämde mig ganska snabbt för att det inte skulle kännas så bra att åka så långt bort utifall att jag blir sämre. Han verkade lättad och sa att det blir ny provtagning i veckan.

Känns skittråkigt att inte få åka iväg… Skulle vara väldigt härligt att komma bort lite. Njuta av att se nya platser och få bada riktigt mycket.  Så jag blev såklart besviken och även lite ledsen… Men det behöver jag nog vara ibland, jag kan inte alltid vara glad. Det var jag som tog beslutet och det känns ganska bra att vara nära Sahlgrenska om jag skulle bli sämre. 🙂
Det känns också skönt att få vila nu. Tydligen har jag varit sjukare än jag tillåtit mig att vara. Det lät ganska allvarligt när han förklarade hur illa det var med mig och då började jag känna av hur trött jag egentligen känner mig. Jag kämpar alldeles för mycket i motvind… Får sluta med det där och låta mig vara sjuk ibland!
Han tyckte inte alls det var konstigt att jag känt mig så slut som jag gjort. Så att jag gjorde matte-tentan var ju lite knäppt av mig faktiskt. Han sa även att jag inte får anstränga mig nu så jag ska försöka vila och så får det ta sin tid. Men ibland tror jag inte min kropp vet vad vila är… 😉

Lillebror 20 år, då blir det fest!
Lillebror 20 år, då blir det fest!

Men nu till något roligare. Igår var det inte bara Sveriges nationaldag utan igår var även dagen då min lillebror fyllde 20 år. Det känns lite konstigt, han är ju minst. När vi var små så sa vi alltid att vi nästan är tvillingar och så känns det ibland. 🙂 Så igår firades det ordentligt med fest hemma hos Erikssons.Min bror Oskar skötte matlagningen med lite assistans från mig, sen blev vi drinkblandare och servitörer också. Vi bjöd på 3 rätters för 14 personer. Jag hann inte med att ta så många kort men några fick jag i alla fall. Det blev riktigt lyckat och det var så roligt att kunna vara med. Så fort jag tänker efter på alternativet så blir jag så otroligt känslosam. Tanken på att inte vara där. Men de tankarna sköt jag fort undan och fyllde mig själv med positiva tankar istället. Jag hade riktigt kul och hoppas att alla andra också hade det. ^^

Är så glad att det blev en lyckad dag/kväll för lillebror, det förtjänar han! 😉 Grattis älskade bror <3


2 svar till “Resa eller inte?”

  1. Tråkigt att du inte kommer iväg till Nice, men kanske kan du göra
    en lite minisemester på lite närmare håll mot slutet av sommaren
    om du mår bättre då? Varför inte en weekend med bästa kompisarna
    i Stockholm eller nåt sådant?

    • Ja, väldigt tråkigt. Kommer nog åka till stockholm så snart som möjligt så jag kan få träffa de vänner som bor kvar där. //Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *