1 mil


image

Hejsan,
Idag har jag varit på gymmet och cyklat 1 mil! 🙂 Brukar väl cykla ca 7 km totalt så det känns bra ^^ Nu är det bara att öka därifrån.
Fick en ryggmassage innan träning vilket kändes lite kasst då jag inte ville förstöra massagens effekt med träning. Men ibland kan man inte planera som man vill… Så jag valde att inte träna överkroppen utan istället satsa på kondition och benmuskulaturen och det gick ju bra!
Nu är jag helt slut så jag ska försöka lägga mig i tid ikväll. Imorgon ska jag ut och föreläsa med Martha som är en av grundarna av MOD (Mer OrganDonation). Jag ska berätta min historia och så får vi se om jag väljer att göra något mer. Känns alldeles för spännande då det blir så känsligt när man berättar inför andra, det är ju så nytt allting. Men det ska nog gå bra! Ska inte prata så länge denna gången. 😉


5 svar till “1 mil”

  • Ojdå, de tar nog ett tag innan ja kommer upp i 24 mil haha. Usch va långt! Får skaffa körkort istället tror jag allt. Får se till att min fot börjar fungera. Kram till dig Lisa.

 1. Oj, det var långt! Bra gjort:-) Jag är nästan svimfärdig efter jag har GÅTT 5 km:-D
  Det är kul att höra hur framåt det går för dig. Du har en sån kämparanda!
  Kramen från mig

 2. Läste en artikel om dig i vårdtidningen. vilken resa du gjort!!

  Hoppas du kommer till skåne och föreläser!!

  • Hejsan, va roligt! Jag har också läst den först nu och blev glad att den blev så bra. Ja, det får vi hoppas att jag gör. Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *