Godnatt?


image

Jag har inte kunnat somna inatt… Nu är klockan 6. Undra vad jag ska hitta på nu… Ska försöka lite till annars får jag väl gå upp ur sängen och se hur trött jag är egentligen…
Min smärtläkare sa att jag kunde få lite sömsvårigheter när jag trappar ner saroten. Tydligen gör pillret som tar bort en del av nervsmärtorna i benet även så att jag blir trött. Så nu när jag börjar trappa ner den så hamnar kanske kroppen i obalans? Jag vet inte… Nu är det dock bara 3 timmar tills mitt medicinalarm ringer och det är dags att svälja massa piller… men gonatt iallafall… ^^ 


4 svar till “Godnatt?”

  1. Stackare! Det är väldigt jobbigt att ligga sömnlös. Jag är också inne i en period då jag har svårt att somna på kvällarna. Dock lyckas jag oftast innan morgonen kommer :/
    Hoppas det löser sig för dig. Längtar tills du kommer till sthlm igen <3

    • Ja Loj, de e sämst 🙁 Trist e de verkligen, hoppas de blir lättare snart. Åh, så tråkigt att vi inte kunde ses 🙁 Men kommer förmodligen upp i december såå då kanske ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.