Varför?


 

tillhör poffen.se
Hejsan,
Idag har jag knappt gjort något vettigt alls. Vaknade klockan 12 vilket inte var så bra… Jag ska nämligen ta mina mediciner kl 9:00 varje morgon och idag missade jag det. Ni kanske undrar vad som händer då? Tidigare har jag ringt in  till sjukhuset då detta hänt och de har sagt att jag ska ta medicinerna ändå och sedan får jag se till att lägga medicintiden senare på kvällen. Det är inte bra att det händer men man e ju bara en människa. Det har väl hänt vid 3 tillfällen ungefär vilket jag är ganska stolt över. Känns jobbigt att jag inte vaknar av mitt alarm kan berätta att mina föräldrar får agera väckarklocka ganska ofta.  Men så kan jag ju inte ha det, vill ju flytta hemifrån snart. Om någon har något tips på en  grym väckarklocka som gör att man vaknar men samtidigt inte skrämmer slag på en så kan ni gärna kommentera detta inlägg! Det är ett ganska jobbigt problem. Om jag ska göra något viktigt på morgonen så är jag ofta orolig att jag inte kommer vakna. Jag är också specialist på att verka vaken och prata i sömnen på mornarna.

Lika morgontrött var jag även när jag skrevs upp på väntelistan för att få ett organ… 
När vi hade ett samtal inför att jag skulle hamna på listan för att få ett nytt hjärta fick jag veta att jag skulle få ett samtal av dem när de hade hittat ett hjärta som passade min kropp. Då betonade jag för dom att de måste försäkra sig om att jag är vaken när jag svarar på samtalet. De såg lite konfunderade ut och svarade att de trodde nog att jag skulle vakna när det samtalet kom. Då svarade jag att de måste ringa en extra gång eftersom att jag är så bra på att prata i sömnen och verka vaken.
Men de hade faktiskt rätt, när samtalet väl kom och de sa att de hade ett hjärta till mig så vaknade jag direkt. Blev pigg på direkten och en känslostorm drog igång inom mig. Det var riktigt häftigt när de väl ringde och jag fick veta att det var min tur. Om du vill läsa mer om när samtalet kom så kan du klicka –>här<–.

Om du har något tips på hur jag ska vakna lättare på morgonen kommentera gärna!!
Kram på er! <3


9 svar till “Varför?”

  • Hejsan Anders, en sådan har jag ägt en gång i tiden och just den klockan gick sönder ganska fort. Man kan ju undra varför.;) Får se om jag kommer på något smart, tack för tipset!!

 1. hm!! Kanske flera olika larm.. Finns ju ljus klockor som tänder upp rummet! Och kanske kan fungera att ställa klockor längre bort i rummet så man måste gå upp! ? Ev. Flera olika? 🙂 hoppas verkligen du hittar något som passar! 😀

  • Hejsan Linnea, ska prova med att köpa flera klockor nu. 🙂 Så får jag uppdatera dig när vi ser om det har hjälpt eller inte. Kram till dig

 2. Gör så här:
  1. Sänglampa
  2. digitaltimer
  3. Ställ timern på några minuter innan du tänkt vakna.
  4. koppla in lampan till timern & rikta den mot kudden.
  5. somna
  6. hoppas på det bästa.

 3. Va söt du är, tröttfia:-)
  Enda tipset jag har, är flera olika klockor som är utplacerade i rummet så att du måste gå upp för att stänga av dom. OM du vaknar av dom då förstås;-)
  Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *