Inte så mysigt med dunderförkylning…


image

Hejsan,
Ja e sjuk igen… :/ Dunderförkyld denna gången. Har så ont i näsan och det känns som att min näsa är svullen pga förkylningen men mamma insisterar på att den e lika stor som den brukar vara… Haha… ^^
Just nu har jag väldigt ont i halsen, lätt hosta och snuva. Det positiva är att jag inte har feber! 😀 De e ju ändå bra!
Hade bokat in ett träningspass som kallas för ”maxtest” på torsdag. Vi skulle testa om jag kan skrivas ut från sjukgymnastiken, kolla om min kropp funkar som den ska vid träning… Har redan avbokat 2 ggr pga sjukdom, detta blir den 3:e.. Så kan det gå… Får ta det nästa år antar jag..

Det andra positiva är att jag har hunnit virka klart en beställning jag fått av en kompis. Resultatet kan ni se på bilden ovan. Det är ett barnvagnshänge med 3 ugglor som jag hann göra klart på min första sjukdag. Känns kul, jag tycker den blev härligt färgglad och hoppas att min kompis tycker om den!

Jag hoppas just nu på att förkylningen går att bota på 3 dygn då har jag bokat in lite roliga grejer i helgen. Vi får se, jag hoppas verkligen att jag kan bli frisk superfort!


5 svar till “Inte så mysigt med dunderförkylning…”

  1. Jobbigt. Kommer du ”alltid” att vara så här känslig för förkylningar
    p.g.a de mediciner du äter eller kommer ditt immunförsvar att
    återhämta sig något så att du blir mindre känslig?

    • Ja det är riktigt jobbigt :/ Jag kommer nog vara det. Mitt immunförsvar kommer ligga på ungefär samma nivå som nu. Jag kommer inte få starkare immunförsvar genom att bli sjuk utan det hålls på samma nivå pga medicineringen jag har just nu. Men medicineringen kan ju förändras så jag får la hoppas på det. ^^ Men änsålänge är det samma. Blev du något klokare Johan? Känns som att jag bara repeterar mig. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *