Jag fick ju en nolla!


image

Tjenare!
Jag hade fått fel info igår! Jag fick tydligen en 0:a på biopsin som lutade mot en 1:a. Då e de ju ingen avstötning = ingen behandling = helgen hemma istället. 😀
Skitbra ju! Vad har jag oroat mig för? Min kropp e ju bäst och mitt hjärta e ju helt suveränt! Så j***a skönt!
Så nu e det melodifestivalen som gäller och mys hemma. Märkte hur sjuk jag kände mig direkt när jag blev inlagd igår. Som om kroppen tror att jag e nytransplanterad igen. Skönt att få friska till mig på hemmaplan istället. Hoppas min puls lugnar ner sig snart. Låg som sagt runt 110-120 igår och idag var jag nere mellan 107-115. Så en liiiten förändring till det bättre. Har fått i mig mer mat idag så har lite mer energi i kroppen.
Var lite besviken på kommunikationen dock… De sa åt mig att komma in kl 8 idag men jag fick inte besked förrens kl 11.. Som tur är så har jag lätt för att somna så jag somnade i en fåtölj i väntan på info. Man får ju inte missa värdefull sömn.. 😉
Men det spelar egentligen ingen roll, jag är bara så glad att allt är lungt! Hoppas hjärtat lugnar ner sig ju bättre jag mår! Kram till er! 😀


14 svar till “Jag fick ju en nolla!”

 1. Vad skönt att höra att det var falskt alarm. 🙂

  Ingen mello här, kollade NHL-hockey istället.

  • Ja, så himla skönt! Jadu, har tänkt att jag ska bojkotta melodifestivalen ett flertal gånger.
   Ändå sitter jag där och glor på finalen. ^^ Men det var ganska bra i år, tro det eller ej.
   Hoppas hockeyn var bra. 🙂

 2. Hej!
  Vilket skönt besked för dig! 🙂

  Jag har försökt kontakta dig, vet dock inte om det kom fram.
  Har det inte de så försöker jag igen!
  Mvh!

  • Hejsan Julia, ja det var skönt. Vi har ju redan skrivit en del till varann så nu vet du att meddelandet kommit fram. Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *