Stora framsteg


image

Tjena,
Vid det här laget så har ni nog koll på att jag har lite annorlunda rehabiliterings träning för min fot. I helgen var det lite extra avancerat, jag hade nämligen klackskor på mig. Det är skon ni ser på bilden ovan.
När jag var som mest sjuk lovade jag mig själv att när jag är stark nog då ska jag börja använda klackskor oftare. Tycker det är så snyggt! Nu kan jag det. 😀 Gött! Inte för ofta dock, får alltid kramp i benet när jag gått i klackskor…

Var på ett läkarbesök igår och ”förhandlade” lite med min läkare. När han ger mig nya mediciner vill jag gärna försöka ta bort några av de mediciner jag haft ett tag. För nu ska jag prova att ta bort en medicin som heter saroten som jag har mot nervsmärtan i mitt högra ben (höger fot). Får se hur det går! Har tagit bort den några gånger tidigare i samråd med läkare och brukar alltid behöva sätta in den igen eftersom jag får så ont i foten. Ska ge det minst en vecka, blir spännande. Mina blodprover är stabila för nu. Ska ta blodprover om 2 veckor och då får vi se vad de visar.

Jag mår väldigt bra just nu och hoppas att jag får känna mig såhär ett tag till! Hoppas ni som läser mår bra och har det gött i solen!


7 svar till “Stora framsteg”

  1. Snygga skor!:-D Blir så glad när du säger att du mår bra! Å jag hoppas att det får vara så nu.
    Kraam♥

    • Tack Petra! Är så nöjd med skorna. Dock är de verkligen inte helvita längre. Har funderat på att måla skorna vita igen men vet inte om det är en så bra ide. :p Jag hoppas också jag får vara frisk framöver.
      Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.