En del ångest


image

Hejsan,
Just nu känner jag mig lite som nyckelpigan på bilden. Känner mig så liten ibland, ensam…Det är ju min kropp som inte riktigt mår bra och det är ju jag som måste stå ut med det…
Är så orolig och rädd för att det ska vara något mer problem med kroppen nu när det är någorlunda lungt… Vet att jag nämnt det innan men jag har så mycket tvivel i min kropp med tanke på vårdmissen innan hjärtstoppet. Är så osäker på vilka symptom som ska tas på allvar och vice versa..

Det känns som om jag hela tiden lyckas hålla mig precis flytande, precis ovanför vattenytan. Där mår jag ganska bra, lite ångest men lyckas oftast trycka undan den ganska snabbt. Men så fort jag får reda på något jobbigt så kan det dra ner mig så djupt. Massa sorg och ångest bubblar upp till ytan och det är så jävla jobbigt… Känner mig väldigt instabil just nu.
Kan ha och göra med att det nu är 2 årsedan hjärttransplantationen alla de 2:års kontroller nästa vecka som jag försöker kombinera med arbetet. Ska bli skönt när kontrollerna är klara så jag kan få veta om allt är bra i kroppen…

Det ska bli bra! Längtar tills dess…


10 svar till “En del ångest”

 1. Jag kommer ihåg den där lilla nyckelpigan.
  Den var rätt envis ?Tur att du också är det.
  Kramar Sussi

 2. Fialotta! Det gör ont i mig när jag läser det du skriver. Jag förstår hur dina tankar går och att det kan kännas så j…a jobbigt ibland. Men det kommer att bli bra? det tar bara lite längre tid för dig.
  En fika snart kanske?
  Stor kraam till dig❤

  • Hej, ja de e riktigt kämpigt. 🙁 Svårt att känna sig bekymmerslös när det enda jag gör är att oroa mig..

   Ja gärna! Jobbar du imorgon? Vi kanske kan ses en sväng? Stor kram tillbaka ❤

   • Jaha, o där missade jag ditt svar? Jo, jag jobbade då. Men vad hjälper det nu när den dagen har varit?
    Vi får väl luncha nån dag istället??
    Kraam❤

    • Va synd P! Ja det får vi lösa. Får hälsa på er igen när jag mår bättre. ^^ Men hör av dig om du har tid för lunch någon dag. Jag jobbar ju så nära dig nuförtiden. ^^ <3 Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *