Tänk om….

image

Hittade en go bild på mig igår. Tycker att den var lite symbolisk. Visar hur stark jag är. 😉 Svårt att tänka sig att jag har gått igenom allt jag har det senaste halvåret. Ibland undrar man faktiskt: är det här jag, har detta verkligen hänt? Men så kollar jag på min mage och ser alla ärr. Där är ju bevisen…
Känns så sjukt, ett hjärtstopp…
Jag tror att sen när jag är redo så skulle jag vilja arbeta för att fler ska lära sig HLR. Betona hur viktigt det är! Visa att här står jag och det är tack vare att en kvinna kunde HLR och satte igång direkt. Även komma ut med att detta kan hända vem som helst.
Jag har varit aktiv hela livet, alltid tränat. Varit skötsam… Ändå hände det mig.. Berätta hur vaga symptom det är. Trötthet, dålig kondition och andfådd, det är symptomen. Jag trodde att tröttheten berodde på allt jag gjorde. Pluggade på heltid, jobbade, tränade (balett) och festade, vem som helst skulle ju bli trött av den kombinationen?
Hur skulle jag någonsin kunna tänka mig att det var hjärtat det var problem med? Kanske få fram att det är viktigt att man gör enklare undersökningar på ungdomar som går elitidrottsutbildningar. Få tag i problemet i tid innan det sker ett hjärtstopp. Man har ju hört på nyheterna om ungdomar som tex spelar fotboll och bara trillar ihop på planen, men man kan ju inte tänka sig att det skulle hända en själv…
Samma med en transplantation, det händer ju bara inte? Men det gjorde det för mig.. Kan vara viktigt att få fram det!

Men framtiden får utvisa om jag fixar det. Just nu är det väldans skönt att bara vara hemma, äta gott och vila upp sig. Men jag måste verkligen komma igång med träningen bättre! Så det är väl dagens uppgift, att träna! Bli lika stark som lilla jag på bilden. Som Pippi… Får se om de händer något mer idag. Jag tror att de blir mest lungt. Kanske kan måla lite?? 🙂

9 reaktioner på ”Tänk om….

 1. Hörru du, fialotta! Jag tror att du kommer att klara allt det du tar dig an. DU är ju ett bevis på det:-)
  Glöm inte att så småningom börja träna på ”kast med liten stövel”;-)
  Kram!

 2. Du har verkligen bevisat flera gånger om hur stark du är även om du inte har trott det själv så är du som Pippi 🙂 Fortsatt bara som du har gjort så kommer allt bli bra tillslut. Har du en dålig dag så kom du vet vart… så tvättar vi och fixar håret på dig 🙂 Kram på dig

 3. Heej Petra!! 🙂
  Vi får väl se hur de blir med allt! ^^ Haha nää inga fler stövlar för mig inte!

  Hej Gerd, tack! Va härligt ändå! 🙂

  Hej Malin!
  Hah inte helt fel att va som pippi i detta fallet! Jaa jag kör på som vanligt! Alltså gäller hårtvätt även nu? ^^Ingår klippning? 😉

 4. Du är stark och du kommer att kunna förmedla precis det du vill till omvärlden.
  Man behöver ”bara” smälta det kassa som hänt en i livet så man kan se det lite från ett annat perspektiv. När man väl gjort det så kan man på något underligt sätt klämma ur de bra erfarenheter som man ändå fått och använda dem.
  Alla dåliga erfarenheter har något bra med sig men det tar tid innan man fattar hur de format en och hur man kan använda erfarenheten man fick.
  Och sluta inte måla… du är jättebra på det 🙂
  Ps! Pippi är en av mina idoler

 5. Men, men!? Jag som trodde att du skulle börja träna inför nästa tävling för transplanterade??;-)
  Vinna typ guld eller nåt:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *