Nyår!


image
Jag och min kära vän Freeden!
Fyrverkerier som formar ett hjärta. (Nästan ialf)
Fyrverkerier som formar ett hjärta. <3

Nu är det ett nytt år! Ska bli gött att slippa kämpa för mitt liv detta året, få leva som man ska göra egentligen. Har tänkt på allt som varit och det har helt klart varit det värsta året i hela mitt liv, hoppas att jag aldrig behöver uppleva något liknande igen!  Att jag lever och att hjärtat fungerar som det ska firade jag bland annat på nyår. Jag och F skålade även för mitt nya hjärta och mitt hjärtas första år. Kände mig väldigt lycklig.

Jag och Freeden lyckades tillslut hitta en fest som vi kunde vara på. En fest där vi först frågade om alla var friska som var där och det var dom. Skönt att ta sig ut i alla fall då jag fick träffa nya människor,  fira nyår med Freeden som vanligtvis befinner sig i Schweiz och fick chansen att vara riktigt nyårsfin.
När vi skulle fira tolvslaget så skulle vi ta oss upp för en lång seg uppförsbacke med några trappor. Det var sjuuuukt jobbigt, hade inte väntat mig det. Men med lite pauser så kom vi tillslut dit vi skulle. Tror egentligen att jag kan pressa mig lite mer och klara det utan pauser men jag vågar faktiskt inte. Känslan jag fick innan pauserna liknar den känslan jag fick innan jag svimmade (innan hjärtstoppet), inte riktigt samma nivå dock. Så jag tänkte att jag kan pressa mig själv när jag tränar istället där jag känner mig tryggare.
Hade dock glömt hur jobbigt jag tycker att det är med fyrverkerier. De är otroligt fina men sjukt läskiga när de kommer för nära. Jag vill ha dem på avstånd. Tycker det är extra jobbigt nu med min skadade fot, jag kan inte direkt springa iväg om det kommer något flygandes emot mig. Men som tur var så slapp jag uppleva det. Vi hade det väldigt mysigt i alla fall. Jag hade bestämt mig för att sova över hos Freeden, så första dagen på det nya året låg vi och kollade på film. Skönt med dagar där man kan få slappa. Kalle och chokladfabriken såg vi, härlig film.

wpid-collage_66.png
😉

 

Familjemys
Familjemys

1:a Januari fortsatte hemma. Vanligtvis brukar det vara en pizza-dag men i år så samlades hela familjen och njöt av en trerätters middag som pappa lagade ihop. Det var riktigt trevligt! Lyckligt lottad är jag allt som har en sådan go familj.
Senare spelade vi RappaKalja, ett spel som jag verkligen rekommenderar. Har dock inte vunnit än på de 2 gånger vi spelat, men det kommer nog 😉 Jag hade väldigt kul! Drack liiite gott vin också, lyxigt. ^^

Idag så var det dags för blodprov och det gick suveränt!!! Jippi! Nu kanske det äntligen blir blodprov som funkar. Vilken lättnad det var att gå dit idag och slippa letandet under huden med nålen. Sköterskan prickade rätt direkt, hoppas de fortsätter så här nu. Väldigt bra start i alla fall. Är glad att jag inte ska dit lika ofta nu, då blir det också lättare med allting.
Sen åt vi en go lunch, jag och mina päron. Så gott!
Är så trött idag men ska hålla ut till kvällen och lägga mig i tid, tror nog att jag har vänt på dygnet… Oooops! :O

Hoppas verkligen att du som läser också haft det bra och att alla nyårslöften hålls!   //   Kraam Poffen


10 svar till “Nyår!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *