Yes!


tillhör poffen.se
De har hittat vad det varit som gjort mig så sjuk! Jippie! Nu kan de äntligen behandla mig så att jag kan få bli friskare.  Jag har tydligen fått ett virus som kallas CMV(Cytomegalo)-virus. Så nu har jag fått en dunderkur med en medicin som kallas Valcyte. Är glad att jag nu vet vad som gjort att jag varit så sjuk. Har haft otroligt ont i magen så länge och knappt kunnat äta. Feber till och från, ont i halsen osv.. Bra att det blir bättre nu. De fick även via blodproverna se att jag har för hög dos av en medicin som verkar immundämpande. Så nu sänkte vi från 5 mg till 2,5 mg. Idag ska jag in till sjukhuset igen för att ta nya blodprover och se vad de säger. Det börjar kännas bättre i kroppen. Känner mig fortfarande väldigt trött och sliten men från att inte haft någon energi alls så har jag nu pyttelite mer energi. Det är la bra?

tillhör poffen.se

Jag fick även möjlighet att få en tid på ortopedtekniska i mölndal där jag varit tidigare för att få hjälp med min skena. Jag ville kolla med dem om de har någon lösning för sommaren. Jag skulle så gärna vilja gå i andra skor än just gympaskor. Det blir faktiskt ganska varmt när det är soligt ute. Så jag frågade lite försiktigt om det fanns någon annan lösning för min fot så jag kunde få ha sandaler åtminstone. Meen han var bestämd och svarade att det är gympaskor som gäller. Det finns inget annat helt enkelt.  Han är verkligen jättetrevlig och hjälpsam, det blir bara ganska komiskt när jag vill ha snygga ”vanliga” skor och han nekar varje gång. Förra gången sågade han mitt val av sko och det gjorde han i fredags också… Men det visste jag att han skulle göra… Mitt problem är att jag vill ha lite finare skor till vardags. Tycker inte att klänning och gympaskor går ihop.. Men han har såklart rätt i det han säger. Tråkigt att det inte finns andra alternativ men det ska nog gå bra ändå. Jag kommer bara vara vääääldigt varm om fötterna i sommar.. 😛


10 svar till “Yes!”

 1. Så bra att dom hittade orsaken till ditt dåliga mående:-)
  När du inte blev bättre o nämnde magen, var CMV min första tanke.
  Skönt att du kommer att må bra igen:-)
  Ja, jag fattar precis vad du tycker om varma o svettiga gympaskor i värmen.
  Vem vet, nästa sommar kanske du springer barfota ner i vattnet:-) sköön tanke!
  Må så gott fia-lotta o kraam i värmenB-)

  • Hejsan P, det känns jätteskönt att de äntligen kom på det efter alla prover. Jaa, det hoppas jag allt att jag ska kunna. Mitt mål är att foten funkar i augusti så jag börjar få bråttom 😉 Kram till dig och hoppas du måår bra och får semester snart ^^

 2. Vad skönt att dem äntligen har hittat vad som gjort dig dålig så nu kan du må bättre och njuta av det fina vädret 🙂 kram på dig

 3. Vad skönt att de äntligen hittat anledningen så du kan bli bra!
  Haha men som tur finns ganska fina gympaskor också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *